dinsdag 25 oktober 2016

Huurkoop auto

Auto huurkoop zonder aanbetaling. Je bent toe aan een nieuwe auto die je via huurkoop wilt verkrijgen. Je zit echter niet te wachten op een huurkoop auto waarbij je een aanbetaling moet doen.


Dan moeten we je teleurstellen, dit is niet mogelijk. Bij huurkoop auto is het namelijk gebruikelijk dat je een aanbetaling doet. ALLEEN LOPEN IS NOG GOEDKOPER!

Autohuurkoop is een vorm van gespreide betaling waarbij de auto , nadat alle huurtermijnen zijn betaal direct uw eigendom wordt! Dit zonder zogenaamde restbetaling of andere vervelende en onverwachte extra uitgaven. VOOR VERKOOP ALTIJD GEOPEND! Autobedrijf van Schaik kan u rechtstreeks een contract aanbieden.


Wil je zonder BKR of aanbetaling wegrijden met een huurkoop auto ? Een huurkoop auto is de oplossing voor iedere bestuurder. Of u nu particulier of zakelijk wilt rijden, u heeft de voordelen van een (zo goed als) nieuwe auto, zonder de hoge kosten. Kies uw huurkoop auto , kies .

De aanschaf van een auto vergt een behoorlijke investering. Onze aanpak wordt uw winst! Wanneer U kiest voor het Haisch Kredietplan: Privé. Iedereen die een inkomen heeft kan in aanmerking komen voor huurkoop. Een eventuele BKR-registratie hoeft ook geen reden te zijn om een financiering te weigeren.


Als de verkoper van Dream Cars er een “goed gevoel” bij heeft, kan . Op deze pagina vindt u een aantal aanbieders, waar u terecht kunt voor huurkoop van uw auto. Vaak is er bij deze aanbieders auto huurkoop zonder BKR controle mogelijk, omdat deze partijen hun eigen financieringsconstructies maken. Dit wil zeggen dat huurkoop voor een auto een kredietvorm is waarbij u maandelijks een vast bedrag aan aflossing betaalt over een looptijd van 1 maanden of meer. De vaste maandbedragen zijn altijd variabel, dat . De auto van uw dromen gevonden, maar (op dit moment) niet de financiele middelen beschikbaar?


Een passende financiering kan. Het rentepercentage wordt bij het . Dat is ook de reden dat handelarenbij wanbetaling de auto stelen van de koper. Zij weten immers zelf wel dat mocht dit ter behandeling bij de kantonrechter terecht komen men aan het langste eind trekt. Het grote verschil tussen lening en kopen op huurkoop is dat huurkoop wettelijk gezien niet bestaat.


De auto is pas je eigendom wanneer je het volledige bedrag betaald hebt. Als je de maandelijkse aflossing niet meer kan betalen en nog geen .

De financieringsvormen huurkoop en koop op afbetaling lijken veel op elkaar. Door hun overeenkomsten worden ze vaak verward wat tot vervelende misverstanden kan leiden. Hieronder staat een duidelijk overzicht van de verschillen. Koop op afbetaling is een vorm van financiering wanneer een . Ben je op zoek naar meer informatie over een auto aanschaffen door middel van huurkoop ? Een lease auto en een huurkoop auto hebben veel overeenkomsten, maar bij een huurkoop auto gaat de auto over op de huurkoper, bij lease niet altijd.


De kredietverstrekker stelt de auto voor een bepaalde periode ter beschikking. De intentie ervan is de eigendomsoverdracht van een goed - de koop - maar vormelijk gaat het om huur. Dat betekent dat de kredietverstrekker een duurzaam goed voor een bepaalde periode ter beschikking stelt van een kredietnemer, tegen betaling van een periodieke vergoeding, de huur.


Huurkoop is een kredietvorm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts