donderdag 27 oktober 2016

Up210w gamma

Basis- en afwerkpleister. Buiten in twee lagen aanbrengen. Aanmaken met schoon leidingwater. Verwerking tot maanden na productiedatum. Opslag droog, bij voorkeur op houten pallets.


Nieuwe namen, nieuwe verpakkingen, een nieuwe look: het KNAUF gamma cementpleisters krijgt een grondige opmaakbeurt.

De omzettingsfase zal ingang vinden begin maart en afgerond zijn omstreeks. SM 7PRO, SupraCem PRO . Het is geschikt als basis . Deze mortel van Knauf is mechanisch belastbaar en dampopen. De Kalk Cement Mortel UP 2W is zowel binnens- als buitenshuis geschikt. A- kwaliteit up2w van Knauf direct kopen. Zelf je muur gaan stucen?


Zorg ervoor dat je als eerste een goede stuc primur aan en laat deze goed. De mortel is grijskleurig.

Knauf VP 3is een minerale, fabrieksmatig geproduceerde voorspuitmortel. Knauf UP 2w is een mengklare, fabrieksmatig voorgemengde, droge minerale mortel. Om hen toegang te geven tot professionele oplossingen, biedt Knauf een gamma aan polyvalente en makkelijk te verwerken producten, met speciale aandacht voor complete oplossingen voor het hele . Nieuwe namen, verpakkingen en look: het gamma cementpleisters van Knauf ondergaat een grondige opmaakbeurt.


Knauf helpt je op weg met deze duidelijke video. Nu luisteren de producten naar letter- en cijfercombinaties, maar tegen midden mei is dat naar de namen MiXem en SupraCem. Aan de samenstelling van de mortels wijzigt niets, . Up 2w mixem basic knauf van het merk Knauf is beschikbaar bij Brico voor de prijs van €7. Voor de muren : op UP2hoeft geen verdunde grondlaag - je kan meteen de onverdunde lagen aanbrengen.


Vooraf - dat is een algemene regel - de bezetting controleren op de vlakheid en eventuele oneffenheden verwijderen of opvullen met flex lijm met extra aandacht voor de hoeken en rond . Laagdikte vanaf millimeter. Geschikt voor alle steenachtige ondergronden. Te gebruiken met de voorstrijken Knauf Stuc-Primer of Knauf Betokontakt. Ideaal voor buitenmuren maar kan ook binnenshuis.


Droge minerale voorgemengde mortel. Voor waterafstotende cementering op binnen- en buitenmetselwerk stuks op pallet. Vanaf stuks wordt er een waarborg aangerekend voor de pallet.


AddThis Sharing Buttons. Het Knauf- gamma cementpleisters krijgt een grondige opfrisbeurt, met onder andere nieuwe namen voor de vertrouwde letter- en cijfercombinaties, zoals MiXem (basispleisters voor conventionele cementeringen) en SupraCem ( hoogwaardige mortels voor o.a. gevelisolatiesystemen).

Op termijn zullen deze pleisters ernstige beschadigingen oplopen en aan kwaliteit verliezen. Op dergelijke ondergronden moet men gebruik maken van speciale en perfect waterdichte producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts