maandag 31 oktober 2016

Handleiding oso

Overstapdossier klaarzetten voor de vervolgschool. Een leerling kan zowel worden klaargezet voor een school met een ander brinnummer, maar kan ook worden klaargezet voor een uitwisseling binnen hetzelfde brinnummer. Een school logt in met het BRIN nummer van de school en wachtwoord.


OSO certificaat uploaden. OSO-registratie regelen m. Leerling aanmaken in Onderwijs Transparant.

Optioneel: gegevens aanvullen met OSO . U opent het Supportportaal door rechtsboven in ParnasSys op het vraagteken te klikken of te gaan naar support. Hier vindt u veelgestelde vragen en onze handleiding over OSO. Daarnaast verzorgen we ook . Aanleverpunt aanmaken en registreren. Om gebruik te kunnen maken van. Stap 1: Adviezen invullen bij de leerling.


Klik op het potloodje en vul het advies in: Kies bij VO advies het advies dat je geeft.

Klik op opslaan en kies rechtsbovenaan voor om naar de volgende leerling te gaan. Wat moet ik invullen bij de checklist vragen m. Er is per leerlingadministratiesysteem een stappenplan beschikbaar om je aan te sluiten op OSO. Deze checklist bevat een . Vera de Mol, Selma Klein. Uitsluitend te gebruiken door medewerkers Stichting Acis en CSG de Waard. U klikt op het sleuteltje achter het zojuist aangemaakte aanleverpunt en kunt nu de aanleverSleutel kopiëren.


U plakt de gekopieerde . Wij vinden het belangrijk dat de gebruikers van onze producten op een goede en snelle manier worden ondersteund middels onze support afdeling-helpdesk. SchoolMaster is gekwalificeerd voor zowel de gegevensuitwisseling van primair naar voortgezet onderwijs (PO-VO) als voor de uitwisseling tussen scholen voor. Op eerdere versies van IIS werkt het niet, daar werkt client certificate authentication fundamenteel anders.


Eindresultaat van de handleiding is: De server . AFSPRAKEN BINNEN SWV – datums. Datum overstapdossier door ouders ingezien – vóór februari. Datum bericht van aanmelding door VO – dag ná sluiting. Datum registratie brinnummer door PO – max dagen ná bericht van VO-school.


Versie is geheel gebaseerd op nieuwe technologie (. NET Framework) waardoor de interface zeer gebruiksvriendelijk is en waardoor met name het netwerkbeheer flexibeler en eenvoudiger is. Zo zal bijvoorbeeld een update slechts één keer op de server geïnstalleerd hoeven te .

Denk aan movingheads, scanners, en lichteffecten. Onder meer de joystick en file dump functie zijn bijzondere in zijn klasse. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. U vindt hierin een handleiding voor het invullen van de formulieren. Om docenten voldoende handvatten te geven bij de uitvoering van de lessen DiBiZ hebben we veel aandacht besteed aan een handleiding , een ondersteuning voor docenten.


Er is materiaal voor lesuitbreiding en er zijn suggesties om er een vakoverstijgend project van te maken. In de docentenhandleiding zitten extra .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts