woensdag 19 oktober 2016

Handleiding slimme meter enexis

In de handleiding van uw slimme meter staat beschreven hoe u de meter kunt aflezen. Handleidingen slimme meters. Wilt u weten hoe de slimme meter bij u thuis werkt ? Wat is een slimme meter ? Een slimme meter is een nieuw type gas- en elektriciteitsmeter.

Bekijk de instructievideo of download de handleiding. Zoekt u de handleiding van de slimme meter in uw meterkast? Een informatiepakket of handleiding vraagt u hier aan. Hoe u de meterstanden van een gas- of elektriciteitsmeter op de juiste manier afleest, ligt aan het soort meter dat u hebt.


U vindt hier per soort meter de uitleg hierover. Hebt u een slimme meter ? Dan kunt u ook de uitgebreidere handleiding bekijken.

De slimme meter en uw gegevens. U kunt uw meterstanden zelf aflezen op het display en de meter kan ze . In deze video wordt de werking van de Kaifa slimme meter kort uitgelegd. De belangrijkste (gemeenschappelijke) delen van de meter en het display zijn uitgelegd op een meterkaart, die u ontvangt wanneer de meter wordt.


Slimme meter - IBM Kaifa - uitleg - Duration: 1:52. Deze handleiding is bedoeld voor de slimme elektriciteitsmeter met de capaciteiten: ZCF110. U levert mogelijk energie terug als er bij u bijvoorbeeld zonnepanelen zijn geïnstalleerd.


Om te kunnen meten hoeveel elektriciteit u teruglevert aan uw energieleverancier heeft u een teruglevermeter nodig. Alle nieuwe ( slimme ) digitale elektriciteitsmeters die Enexis plaatst, kunnen standaard de teruglevering meten. Heeft u nog een oude of.


Download dan de handleiding van uw meter. Staat uw meter er niet . Dat doen we met vakmanschap en vanuit betrokkenheid. Kijk voor meer informatie op enexis.


Je hoeft dus geen meterstanden meer door te.

Maar normaal gesproken zul je de handleiding van je slimme meter niet nodig hebben. De Landis en Gyr- gasmeter meet het door u gebruikte gas in M3. Door de gasmeter aan de elektriciteitsmeter te koppelen, kunnen de gasmeterstanden ook op afstand worden uitge- lezen door uw netbeheerder.


De Ppoort is een seriele poort (is optioneel) op je digitale elektra meter waarin je een RJ-(Registered Jack) stekkertje kan steken. De I-CE voor energiemonitoring werkt alleen in combinatie met de nieuwe slimme meter , de opvolger van de Ferraris draaischijfmeter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts