vrijdag 28 oktober 2016

Makro webshop

Tuinhuizen, de goedkoopste boeken, fitness, bedden, bouwmaterialen,. Ontdek hier onze sterke promoties! Een gedeelte van het assortiment vind je hier met actuele prijs- en voorraadinformatie.


Ons assortiment is onbeperkt en strekt uit van gebruiks- tot verbruiksartikelen. We hebben verschillende non-foodproducten: van computers tot ordners, van schoonmaakartikelen tot .

Deze producten kunnen ondernemers nu direct online bestellen en worden . Horecabedrijven kunnen wel online blijven bestellen. In een paar muisklikken bestel je je favoriete producten en binnen de kortste keren staan ze voor je klaar in je Metro-winkel. Food en non-foo zoals luiers, wijn, kantoorartikelen en elektronica zijn dan niet meer online te . We stoppen met e-commerce en richten ons op de winkels, zegt managing director Kef van Helbergen tegen RTL Z. Klanten vinden er voornamelijk kantoorartikelen, maar ook food en andere non-foodproducten.


Over vijf dagen gaat de stekker eruit, alleen horecabezorging is daarna nog te regelen via de site van de groothandel.

Een van de draagbalken was getorst en dus niet bruikbaar. Na kontakt met de klantendienstvan de webshop ,. Je kan ervoor kiezen om de artikelen zelf te gaan ophalen in de winkel of ze aan huis te laten leveren. Met deze stap wil de groothandel in food- en non-foo volgens algemeen directeur Jean-Pierre Bienfait, laten zien dat het serieus werk maakt van haar multi-channel-strategie.


De logistieke afhandeling van de webshopbestellingen gebeurt vooralsnog heel bewust . Niet met internet, maar juist met de fysieke groothandels. De winkel sluit haar webshop en schrapt 6banen. De shop bestaat uit themawinkels: de Kantoorshop met al het kantoormateriaal . Op december ll een bestelling voor fototoestel geplaatst en betaald met Masterkaart.


Na de eindejaarsfeesten bericht gekregen dat het toestel niet meer leverbaar was. Zogezegd een fout bij de webshop. Men zou de betaalde 1euro . Makro is gestart met een webshop.


Alleen horeca-ondernemers kunnen online blijven bestellen. Door de toevloed van klanten sloeg de webshop tilt en werden hun gegevens niet verwerkt.

Intussen raakte ook bekend dat . Maandag augustus vond er levering plaats. De flexibiliteit en het gebruiksgemak dat ecManager webwinkeliers biedt was een belangrijk criterium voor de kerstpakketten specialist. Rate… Perfect, Goo Average, Not that bad , Very Poor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts