vrijdag 21 oktober 2016

Kliko ombouw 3 containers

U kunt kiezen uit een ombouw voor of containers. We maken deze ombouw bouwpakket op bestelling heeft een levertijd van 2-werkdagen, kan afgehaald . Klikobox voor tonnen tot 2liter. Of een gasveer zodat iets weggooien heel gemakkelijk gaat.


Wij doen niet moeilijk, gaan door totdat u tevreden bent en zijn goed bereikbaar.

Was deze informatie nuttig? Ster Sterren Sterren Sterren 5 . DESIGN ombouw voor containers : (Lengte x Diepte x Hoogte ) circa 2. BTW Aanbieding: In kleur en bezorgen Euro 699. Andere RAL kleuren meerprijs Euro 25. Productinformatie: - houtsoort:.


Een handige en functionele houten kliko ombouw bestel je op Blokhut.

Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Afvalbakje Calypso in de kleur silver (zilverkleur). Geen handiger afvalcontainer voor op het aanrecht dan de Calypso van Rosti Mepal. Dit zilverkleurige afvalbakje neemt weinig ruimte in, heeft een grote vulopening, werkt zonder zakjes, is draagbaar en gemakkelijk te reinigen. Houten container ombouw kopen bij van Kooten! Douglas hout is onbehandeld van nature een zeer sterke (klasse ) houtsoort.


Maatwerk doe het zelf project, maak een kliko ombouw voor of containers. Pas het model aan naar wens. Ombouw voor kliko containers. Sommige huishoudens hebben maar één afvalbak, anderen hebben voor . Hij is eenvoudig te openen dankzij de wieltjes onderaan de deuren. Kliko ombouw voor of containers.


Geschikt voor containers van 2liter. Delige prijs 320- euro . Zelf een kliko ombouw bouwen is een goed idee om geld te besparen of als u niet vindt wat u zoekt.

En een noodzaak als u geen ombouw kunt vinden met passende maten. Of wellicht is het leuk een combinatie van twee materialen te . Gedetailleerde omschrijving: Wij willen een kliko ombouw voor containers. Spring naar Reacties - Reacties ( ). Van steigerhout en whitewash. Wie klust er bij en kan ons helpen?


Wij kunnen eventueel voor alle benodigde steigerhout en materiaal (sloten, ketting) zorgen. De meest verkochte ombouw is die voor containers. Afmeting voor containers ( lxbxh):. Je container mooi uit het zicht! Verberg je containers achter onze klikobox ombouw.


Aan de klep van de kliko ombouw zit een ketting, waardoor je tegelijkertijd de vuilnisbak kunt openen. De ombouw is gemaakt van stevig grenen. Gemaakt van geimpregneerde houten panelen met een sterk stalen buisframe op stoere wielen.


Het scherm past gemakkelijk om uw container , wordt gemonteerd aangeleverd en is dus direct klaar voor gebruik. Het containerscherm is direct te plaatsen op elke harde ondergrond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts