maandag 24 oktober 2016

Kijkboerderij wintelre

Ook voor al uw kinderfeestjes, scholen, familiedagen of andere groepsuitjes. Wij, Marianne en Hans Huijbers, zijn een boerderijterras met zichtstal begonnen in Wintelre. Een dorp gelegen in één van de zaligheden van Brabant.


Met de hulp van onze kinderen willen wij jullie de kans bieden om een kijkje te nemen in het boerenleven. Hoeve de Nachtegaal is een eigentijds . Rundal is een gangbare varkenshouderij met zeugen, 1biggen en 2vleesvarkens. Door middel van glazen wanden kan iedereen alle facetten van de moderne varkenshouderij van dichtbij aanschouwen. Papagaaienpark Wintelresedijk 51. Dit zijn : Eersel, Steensel, Knegsel Duizel en Wintelre.


Ten eerste is de Kempen de mooiste omgeving die u zich maar kunt wensen. Bezoek- en theetuin in Bergeijk ( kijk eerst voor openingstijden). Tea at Hamtinghs – Gezellige theetuin bij oude boerderij in Wintelre. Nationaal Varkensmuseum.


Iedereen is welkom zaterdag en zondag september van 11. Een varkensboer uit Wintelre , gemeente Eersel, springt daar handig op in. Hij is een paar kilometer verderop met valet parking begonnen.


Het duurde wel even voor de abnormaliteit werd ontdekt bij de nog . Hij is verhuisd naar Wintelre en legt de laatste hand aan zijn gloednieuwe stal. De Kempen West Geplaatst 3. Die Stallfreunde tijdens jaarmarkt Riethoven. Galerie Versmissen Gageleer natuurwandeling. Vanaf mei elke donderdag o. Cartierheide en Pannegoor.


Naast het dorp Eersel zijn dit de dorpen Duizel, Knegsel, Steensel en Wintelre. Elk dorp heeft zo zijn . Bas Verstijnen Agro Werk. Explora el tablero de Esther Snelders Uitjes met kinderen (regio Veldhoven) en Pinterest.


Más acerca de Parques, Países bajos y Logotipos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts