woensdag 5 oktober 2016

Truma duo control gebruiksaanwijzing

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Skall medföras i fordonet! Im Fahrzeug mitzuführen! Installation instructions. In het voertuig meenemen!


Llévalas en el vehículo!

Gasdrukregelaar voor veilig stationair gebruik van twee gasflessen – met automatische omschakeling. The gas pressure regulation system with crash sensor for single and double cylinder systems. Inbouw en reparatie van het afstandsdisplay mogen alleen door een vakman uitgevoerd worden.


Bij gebruik van voertuig— resp. Hoi Peter, Je kunt zien welke gasfles leverd. Hier kun je de handleiding downloaden.


Dan kan je vooraf op je gemak lezen hoe deze werkt een geinstaleerd moet worden. Hobby Linka Hobby 4UFe de .

Zie daarvoor de gebruikershandleiding van de kampeerauto. Deze technisch hoogstaande drukregelaar schakelt na instelling (lees de gebruiksaanwijzing ) automatisch van een (bijna) lege gasfles over naar de volle. Dat voorkomt onopgemerkt uitvallen van je kachel of kooktoestel. Truma Duocontrol Fehlfunktion. MonoControl CS is een veiligheidsgasdrukregelinstallatie voor caravans en campers.


Gebruik de buscamper uitsluitend in technisch perfecte staat. Lees deze gebruiksaanwijzing a. Laat storingen die van invloed (kunnen) zijn op de veilig-. Controle van het verwarmingssysteem voor gebruik.


De eerste keer dat het verwarmingssysteem wordt gestart. Starten van de verwarmingsketel. Lokaliseren van storingen.


De gasdrukregelaar set met automatisch omschakel mechanisme voor een gas installatie met twee flessen incl. CRASH SENSOR - Exclusief Gasslangen. Hans, Volgens mij moet je de gebruiksaanwijzing nog eens goed doornemen, de werking is bij mijn duocontrol anders.


Zal proberen het uit te leggen. De draaiknop wijst naar de fles (eerste) die je op dat moment gebruikt, als de fles leeg is schakeld de duocontrol over naar de andere (tweede) fles. Hartelijk gefeliciteerd.

Wij feliciteren u van harte met uw nieuwe camper en spreken onze dank uit dat u voor een kwaliteitsproduct hebt gekozen van de firma. DuoControl aangesloten en geactiveerd is volgens. Få eftermonteret gasfiltre, hvis I vil have glæde af jeres omskifter system i fremtiden.


Der er mange urenheder i gas i dag, så jo før jo bedre. Mvh Bjarne Jensen Caravantekniker . Verkrijgbaar in een horizontale en verticale versie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts