dinsdag 25 oktober 2016

Antigel badmode online

Het speelse en kleurrijke uiterlijk zorgt voor een vrolijke zomerlook. Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events. Je hebt niets in je winkeltas.


Gratis levering in België en Nederland Binnen tot werkdagen bij je thuis. Antigel Swim La Coralienne.

Ontdek meer over La Samarkand.

Met een jonge, frisse uitstraling. Bekijk hier een deel van onze collectie badmode. Hier vind je een impressie van de geweldige badmodecollectie van KANT Amsterdam. Voorgevormde bikini top.


Deze teddy met korte pijpen en strapless is een onmisbaar beachwear kledingstuk. Mooie lingerie kan uw zelfvertrouwen een boost geven. Lingerie is veel meer dan zo maar een bh of een slip.

Wanneer u op zoek bent naar een lingeriespeciaalzaak waar passen een plezier wordt, dan bent u bij Galatea in Schoten aan het juiste adres. In onze moderne en stijlvolle zaak v. Knalkleuren, levendige prints, prints met een knipoog. Natuurlijk weer in cupmaten, . De Marie Jo collectie staat voor authentieke puurheid. Moderne ontwerpen met verfijnde details, gemaakt met een weloverwogen selectie van materialen.


De series werden vernoemd naar iconische vrouwen, naar vrouwen met een verhaal. De collectie is tijdloos chic, elegant en heeft een ruim aanbod aan pasvormen. Naast de service in de winkel is nu ook het grootste deel van onze lingerie collectie online te bestellen via onze webshop. Alle lingerie die op de website aanboden wordt is direct uit voorraad leverbaar. Ophalen en advies in de winkel is altijd mogelijk.


Wij leveren internationaal, en als u voor 17. ANTIGEL BADMODE ACTIE: €CADEAU VOOR EERSTE KLANTEN. Online kun je gebruik maken van kortingscode “antigelbadmode”.


Goedkoop of goedkoper bikinis online te bestellen. Alle bikini`s , tankini`s en badpakken in onze… Nieuw Verzenden. Koop Anitgel bij Koning Bodyfashion in Oss, prachtig voor aan het strand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts