vrijdag 14 oktober 2016

Renovent elan

Te combineren met de indirect gestookte luchtverwarmer Elan 2. Bestel direct op brinkairshop. Ga naar de webshop. De toestellen zijn uitgevoerd. Renovent Elan toestellen.


Aantal per pagina: 2 , 7 100.

Het toestel is zo ontworpen dat hij precies bovenop de Elan past. Zo hebt u de mogelijkheid om uw luchtverwarming te combineren met het ventileren van uw huis voor een . De WTW filters zijn van originele kwaliteit en zijn als laagste geprijsd. Er zitten filters in deze set. Uw huidige WTW filters vervangen? Ventilatiecapaciteit 300 . Wij leveren nieuwe originele onderdelen voor de volgende luchtverwarmers;.


Deze set bestaat uit filters. De luchthoeveelheid wordt automatisch aangepast aan de uitblaastemperatuur van het toestel.

Brink SWB-serie, B-8(M)(D)(G), B-8IN(D). Dit alles zorgt voor een zeer gelijkmatige ruimtetemperatuur, waardoor een perfect binnen . Gmet knik Afmeting 4x 2mm. Model draadframe met eromheen filterdoek genaaid.


CO2-sensoren (eBus) en een naverwarmer. Daarnaast is de Plus-uitvoering voorzien van een potentiaalvrije ingang en een -V-ingang. Het opgenomen elektrische vermogen is laag door toepassing van gelijkstroom venti - latoren.


Selecteer uw product en ontvang de handleiding. Met deze toevoeging wordt bovendien een extra EPC-winst van circa behaald. The MVHR-filters are of original quality and are offered at the lowest prices. Je nach Bauart können Sie zwischen GFiltermatten bzw.


Filtervlies oder Filterkassetten in den Filterklassen Goder Ffür Ihre KWL Anlage wählen. De Elan -serie bestond uit zestien verschillende modellen”, zo zegt Clausen. In de nieuwe serie zijn dat er nog maar drie, maar ze kunnen meer dan hun voorgangers. Voorheen moest je voor upflow of downflow, voor een linker of een rechter Elan en renovent elan_3dpi model, telkens een ander specifiek toestel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts