donderdag 27 oktober 2016

Rematic buitenvoeler

De regelaar kan op de wand naast een ketel worden gemonteerd of in een schakelkast worden ingebouwd. Standaard geleverd met buitenvoeler en aanlegvoeler. De aanvoertemperatuur wordt bewaakt door middel van een instelbare tijd en een instelbare temperatuurafwijking.


Volg de gratis training . Gebruikersvoorschrift rematic MC.

Aanbrengen van een insteekkaartje. Het label voorop de regelaar is voorzien van een vak voor het aanbrengen van een insteekkaartje. Kies, indien er meerdere insteekkaartjes zijn meegeleverd . De buitenvoeler wordt op de regelaar aangesloten.


REMATIC Remeha cascaderegelaar. Regelaars zonder bediening bijvoorbeeld: - MG3groepenregelaar. VR3ventilatieregelaar. Menggroep 002- B heeft een eigen weekklok.

Ik heb een Remeha Quinta aangekocht met daarbij een buitenvoeler en een Remeha Celcia modulerende thermostaat. Is dat rechtstreeks op de klemmen van de ketel of zit er nog een rematic tussen. De rematic MC is een cascaderegelaar die Remeha-ketels via het OpenTherm-protocol modulerend aanstuurt. Veel Remeha-ketels zijn standaard reeds voorzien van dit communicatieprotocol.


De signaalverbinding tussen menggroepregelaar en. Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld. Op zoek naar een Remeha Quinta Pro HR 45?


Bij Installatiebedrijf Heuvelland uit Leersum vindt u een uitgebreid assortiment. Rematic MC of Celcia MCaangesloten worden. Watertemperatuurregeling. De ketel is voorzien van een elektronische temperatuurregeling met een aanvoer- en een retourtemperatuursensor.


Storingen bij toestellen met andere. C3K of met behulp van de interne. Sensor red mixing group. Vorlauffühler roter Kreis menggroep groupe rouge.

Bv grün Aanvoervoeler groene. Bij Mijnlieff uit Krimpen aan de Lek vindt u een uitgebreid assortiment. Aantal digitale uitgangen, 6. Voedingsspanning, 2V. Communicatiebus, RS-485.


Read the latest magazines about Buitenvoeler and discover magazines on Yumpu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts