vrijdag 7 oktober 2016

Veld koeltechniek storing

Heeft u een storing of ander probleem met betrekking tot uw koelinstallatie? Laat dan een bericht achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. We zijn uur per dag voor.


Wilt u bellen vanwege een storing ? Met het juiste merk en typenummer van uw koelinstallatie kan onze serviceafdeling u sneller helpen.

Veelal kunt u de gegevens van uw koel- of vriesapparaat aan de . Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over cookies? Tijdens kantooruren, 08.


Mocht u onverhoopt toch een storing hebben buiten deze tijden, dan kunt u te allen tijden ons storingsnummer bellen voor . Veld Koeltechniek , Groenlo. Vind ik leukOpmerking plaatsenDelen. Michaël Hoenderop, Jan Cooijmans, Willie Poliste en 2 . Een belangrijk onderdeel is onze service.

Onze klanten vinden het belangrijk dat wij hun apparatuur goed onderhouden en storingen snel verhelpen. Join LinkedIn today for free. Wij zoeken een Specialist Meldkamer met abstract denkniveau en accuratesse die binnenkomende storingsmeldingen technisch kan analyseren!


Gezocht: Specialist Meldkamer. Vanuit Groenlo help je klanten en servicemonteurs met storingen aan koeltechnische apparaten en installaties. Ga jij van nature tot het uiterste om klanten goed te helpen bij storingen of onderhoud? Minstens jaar ervaring met service en onderhoud in koudetechniek.


En werk je daarbij graag mee aan veiligheid en een beter milieu? Gebruik het formulier onder aan deze pagina. En gebruik je die talenten. Die installaties zijn uitgerust met sensoren die een alarmsignaal afgeven als er iets mis is, bijvoorbeeld een storing of een te hoge temperatuur.


Naast het verhelpen van storingen biedt Geerlofs ook preventief onderhoud voor uw koeling. Voor een succesvolle realisatie van uw koeltechnisch project of Dry Age Kast gaat u naar Van Weel Koeltechniek in Capelle aan den IJssel. Vacature Servicetechnicus binnendienst Horeca en Retail. Erkend installateur koeltechniek , klimaatinstallatie, klimaattechniek, airconditioning, vriestechniek.


Vul dan in het formulier bij het invoerveld nieuwe klant in. Kouveld Klimaatbeheersing staat niet alleen voor u klaar als u een nieuw systeem aanschaft. Ook in geval van een storing of het onderhoud aan uw bestaande installatie is dit bij onze 24-uurs service in goede handen.

Op deze website geven wij u graag een eerste indruk van ons bedrijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts