donderdag 1 juni 2017

Hillhout tuinhuis

Deze tuinhuisjes zijn een aanwinst voor uw tuin. Naast de tuinhuis serie Sydney, gemaakt van geïmpregneerd vuren, zijn nu nieuw in het assortiment tuinhuizen gemaakt van douglashout. Zowel onbehandeld als ook geïmpregneerd leverbaar. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.


De klassieke blokhut is kenmerkend om haar gestapelde wandbalken en sterke hoekverbindingen zonder dat daar een schroef aan te pas komt. Een blokhut in uw tuin biedt veel mogelijkheden.

De blokhut kan dienst doen als opbergruimte, als extra leefruimte of als hobbyruimte. U heeft talloze mogelijkheden, zoals ramen of een andere deur. Sfeervolle overkappingen van Hillhout. Gebruik en overkapping om te loungen, te koken of lekker te barbecueën, te relaxen, te werken in uw eigen tuin of gewoon om uw spullen droog te zetten.


Het kan allemaal met een houten overkapping van Hillhout. En of uw tuin nu groot of klein is: voor elk formaat tuin is een . De nieuwe eigentijdse tuinhuis Sydney Excellent is aan de voorzijde uitgevoerd met twee nissen. Hillhout Tuinhuizen Excellent te bestellen bij Van Kooten!


Deze nissen bieden de mogelijkheid om het tuinhuis een persoonlijke touch te geven.

Denk bijvoorbeeld aan ve. Het complete aanbod van onze blokhutten vindt u in onze webshop. Gratis bezorging aan huis! Vraag naar onze aanbieding via onze webshop. Stel uw eigen tuinhuis , blokhut met tuinhout samen, compleet naar eigen wens.


Boer Staphorst heeft vele mogelijkheden, maatwerk en vakkundig advies. Bestel Tuinhuis Adelaide nu op Deblokhut. Dit tuinhuis heeft een luifel van 2m bree voldoende ruimte voor uw tuinset. Zeer modern vormgeven tuinhuis.


Voorzien van dubbeldeur. Het tuinhuis is 4xmeter met een luifel van nog eens meter. Het dak zal wel vervangen moeten worden maar de wanden zijn nog uitstekend.


Douglas Excellent tuinhuizen ! Dit jaar nieuw in het assortiment zijn de douglas excellent tuinhuizen. Melbourne (enkel deur met glazen ruit) en de adelaide (dubbele deur) Beide tuinhuizen zijn verkrijgbaar met een l.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts