vrijdag 2 juni 2017

Itho cve ecofan

Deze afzuigunits worden toegepast bij individueel regelbare ventilatiesystemen. In deze gebruikershandleiding vindt u informatie over de noodzaak van goede woningventilatie en de werking van de CVE . Indien de CVE ECO ventilatie-unit is uitgebreid met het AreaFlow pakket dient u deze gebruikershandleiding niet te gebruiken. PA kunststof (Backward curved).


Maximaal opgenomen vermogen. Nu slechts € 16met de laagste prijsgarantie!

Bespaar ook € 5- per jaar alleen bij Ventilatieland. Wenst u deze unit te laten monteren? Neem als alternatief de Orcon MVS15RHB. Dit is een vergelijkbare ventilatiebox alleen met iets meer capaciteit, jaar garantie en aan de binnenkant geisoleerd. Of u het nu bekijkt vanuit het standpunt van de gebruiker, de overheid of het milieu.


Energie besparen is in ieders belang. Zéker als het gaat over een belangrijke, continu draaiende energieverbruiker, zoals een ventilatiesysteem. Dan zou deze video u kunnen.

De CVE ECO RFT is een centrale ventilatie-unit die tot wel minder energie verbruikt dan ventilatoren met wisselstroommotor. Bovendien is de CVE ECO RFT eenvoudig en overal in huis te bedienen met de draadloze bediening(en) en eenvoudig uit te breiden met diverse . Dit pakket bevat alles om uw bestaande ventilatiebox te vervangen. Er zit een snoer in de doos met een gewone polige stekker als een snoer met een grote polige perilex stekker. Itho ventilatie CVE Eco - fan se. Ook zitten er kunststo.


Daarvoor kijk je op KIESKEURIG. De draadloze afstandsbediening (zender) is nog NIET inbegrepen, deze staan hieronder vermeld maar ook op de overzichtspagina van de mechanische . Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Materiaal behuizing, Kunststof.


Dit alles wordt ontwikkeld door . Een Centrale Ventilatie-Eenheid die ruim minder energie verbruikt dan. Terwijl de aanschafprijs wél heel gewoon blijft? Die ventilatie- oplossing bestaat nu.


Een unieke ventilatie-unit met energie- zuinige gelijkstroommotoren. ITHO Eco fan is zeer zuinig, zeer stil en snel terugverdiend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts