maandag 26 juni 2017

Riwax dealers nederland

RIWAX - synoniem voor voertuigonderhoud. In Kampen worden alle producten opgeslagen en van daaruit worden alle klanten bevoorraaad. De meest volledige site met ruim 66. Nederland vindt u op Openingstijden.


Riwax COMPOUND RS fine.

Geeft glans aan niet al te verweerde gelcoat of lak. Verwijdert ook oneffenheden op net gerepareerde en uitgeharde gelcoats. Ideaal voor het polijsten nadat de boot nat geschuurd is. Polish die goed reinigt en lichte waas . RS Nautic line is onderhand een begrip als het gaat om professioneel onderhoud aan boten. Hiervoor is een overzichtelijk stappenplan ontwikkeld en zijn de RS dealers getraind om het juiste advies te geven.


Vind riwax op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Het poetsen of polijsten van je boot is nodig om het lakwerk of polyester er goed uit te laten zien. Met de producten van riwax glimt je boot als nooit tevoren. Die letzten Tage im Januar sind gezählt! Zeit von Grün auf Orange,.


Perfekt geschützt in den Winter. Wat staat dat er mooi bij! Veroorzaakt geen krassen. Een jaarlijks ritueel: het poetsen van een boot. Het ooit zo mooi glimmende lakwerk of polyester, waar men bij aanschaf van het schip zo makkelijk over vertelde: absoluut onderhoudsvrij, blijkt na één of meerdere vaarseizoenen toch wel veel glans te hebben verloren.


Hij blijft echter wel verbonden aan het. Jan Palland heeft vanuit Kampen de basis gelegd voor dit merk binnen de. Jarenlange ervaring in de ontwikkeling, productie en toepassing . De professionele producten voor o. Doelgroepen zijn importeurs, dealers , verhuurbedrijven, taxibedrijven en gemeentelijke instanties. CCMN) is een verdere ontwikkeling in een.


Dutch lease, Pon dealer en BCA.

Barneveld zijn enkele voorbeelden. Verfindustrie Spectrum, importeur van de lakmerken Lesonal en Mason CT, heeft drie nieuwe dealers aangesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts