woensdag 28 juni 2017

Breekhamer huren

Breekhamer huren per dag of per week bij Boels. Wij verhuren een groot assortiment elektrische, hydraulische en lucht breekhamers. Pneumatische breekhamer kg Tril. Zware trillingsgedempte pneumatische breekhamer kg, voor het uitbreken van betonvloeren, betonplaten, betonsokkels,.


Geschikt voor het zware breekwerk.

Aan te sluiten op mobiele compressor 4. Brico verhuurt professionele toestellen van Boels. Bent u van plan om te bouwen, verbouwen of aanpassingswerken uit te voeren, dan kunt u bij onze Brico Service terecht voor een groot aantal specifieke werktuigen! Richt u tot de verhuurdienst in het bezit van uw identiteitskaart. Boor- en breekhamer kg huren vanaf €220.


De machine kan ingezet worden als zware boorhamer voor steen en beton, of als breekhamer kg. Voor sommige klussen is verhuur van gereedschap echt een uitkomst. Bij uw GAMMA bouwmarkt kunt u alle soorten gereedschap huren.

Forfait voor het smeden bij verhuring van spade of puntbeitel. Nemaco Verhuurt tegen een zeer laag tarief, en heeft een uitgebreid aanbod aan Kango's, breekhamers en sloophamers voor de verhuur! Euro Rent is ook op zaterdag open tot uur! Zwaarste kg breekhamer met 2mm zeskant aansluiting. Borent - Huur niet te duur.


Extra weinig trillingen door nieuwe Anti Vibratie Technologie (AVT). Waarom duur gereedschap aanschaffen als je het maar een enkele keer gebruikt ? Bij KARWEI kun je gereedschap ook huren. Informeer naar gereedschap verhuur bij de Servicebalie in jouw KARWEI bouwmarkt. Vergelijkbare producten. Waarborg : euro contant.


Hydraulische breekhamers huren voor diverse sloopwerkzaamheden? Diverse breekhamer te huur bij Alfredverhuur in Asten-Heusden. Een grote klus uitvoeren, maar niet alle machines in bezit?


Maak dan gebruik van de Formido verhuurservice en je huurt direct iedere machine die je nodig hebt. Wilt u een hydraulische breekhamer huren ? Workx verhuurt ook hydraulische breekhamers.

U kan bij ons breekhamers huren , wij bieden verschillende soorten aan. Deze breekhamer huur je met gemak van je buur. Ook kun je de hamer gebruiken voor het vrij maken van wapening en het bijwerken van scherpe kanten, naden en randen van beton.


Elektrische breekhamer huren in Veenendaal. Snel en krachtig een muur doorbreken, een betonnen vloer openbreken of een wandje slopen? Met de elektrische breekhamers die we verhuren in Veenendaal is dat geen enkel probleem. De elektrische breekhamers worden altijd grondig gecontroleerd en voldoen aan alle .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts