vrijdag 9 juni 2017

Intergas hreco installatiehandleiding

Lees voor het installeren en gebruiken van het toestel dit installatievoorschrift zorgvuldig door. Bewaar dit installatievoorschrift zorgvuldig. Handel altijd volgens de aangegeven voorschriften. Laat u vooral eerst voorlichten door de installateur omtrent het vullen, het ontluchten en de werking van het toestel en de installatie.


Gebruikte afkortingen en benamingen. Toestel met leidingwerk voor centrale verwarming.

Wil tapwatertemperatuur omhoog brengen. Mogelijk is de installatie niet goed ontlucht. Via de parameter instellingen kan het. Op uw ketel zit een keuzeknop tapcomfort. Minimaal minder CO2-uitstoot door halvering van uw gasverbruik: ontdek het duurzame comfort.


Of stel een vraag aan een andere bezitter. Staat in de installatie handleiding. Thermostaatkraan en waterbesparende . Een INTERGAS HR CV combi ketel is leverbaar vanaf circa € 79- maar.

CV ketel vervangen is maatwerk. Deze regeling is voor vrijwel ieder toestel geschikt. Deze optie is wenselijk indien de intergas cv-ketel gecombineerd wordt met vloerverwarming.


De aansluiting van de bedrading vind plaats op de brander automaat. De installatie handleiding geeft aan welke klem . Wanneer u gebruik wilt maken van onze “standaard installatie ” kunt u hieronder de installatie check doen. Als uw situatie aan alle voorwaarden voldoet, kunt u de installatie via de “standaard installatie ” knop meebestellen. Wij nemen dan binnen uur contact op t. Het goed afregelen van de CV-ketel is niet moeilijk en kun je zelf.


Je kunt tot energie besparen én het comfort verhogen! Immers stond voorheen (op de ketel ingesteld) de temperatuur voor CV- installatie op graden. Intergas , écht duurzaam verwarmen.


Na introductie op de ISH in Frankfurt had de Installatie Vakbeurs in Hardenberg de Nederlandse primeur van Altherna Hybride. Het is de combiketel die echt. HReco – Consumentenbrochure . E (aanvulling) Ik heb zojuist vernomen dat er meer mensen zijn met het type hreco van intergas die gewoon toon aan de muur hebben hangen dus nu is het dus.


Omdat Nuon stopte met de E-manager had ik een andere thermostaat nodig. Mijn keuze viel op de Nest, eigenlijk vooral omdat er zulke leuke dingen mee mogelijk zijn met IFTTT, en de bediening via mobiel waarschijnlijk wel goed werkte. Aldus geschiedde, thermostaat aangeschaft, en vandaag heb ik .

De meest voorkomende klachten zijn een verkeerde installatie of afstelling. Ook is de gasdruk vaak niet in orde en dat ligt meestal aan de gasdrukregelaar bij de meter. Wat ook het probleem kan zijn dat er een, propaanketel, op gewone gasdruk is gemonteerd. Mijn advies laat een intergasmonteur naar je ketel kijken.


Na het installeren van de lan2rf gateway en het downloaden van de app . Deze ketel wordt zoveel verkocht omdat er geen 3-wegklep in zit waardoor er zeer weinig storingen zijn. Woningcorporaties kiezen massaal voor deze ketel. Voor andere modellen ketels geldt hier dus garantie tot aan de voordeur. Raadpleeg vooral de technische documentatie van je eigen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts