vrijdag 16 juni 2017

Reeuwijkse plassen landal

In de omgeving liggen allerlei pittoreske dorpen, monumentale boerderijen, plassen en meren. Ga er even heerlijk tussenuit en geniet van een welverdiende vakantie aan het water! Speciale weeken midweek en week aanbiedingen en last minutes! Varen over de plassen, genieten van het oer-Hollandse landschap en shoppen in Rotterdam en Gouda.


Het is állemaal mogelijk tijdens uw verblijf op De Reeuwijkse Plassen , gelegen in het Groene Hart. Na een actief dagje is het heerlijk 'thuiskomen' in de waterwoningen.

Landal De Reeuwijkse Plassen ? Wat een bof, het blijkt een van de mooiste weekends van de afgelopen winters. We hebben zon, strakblauwe luchten en. Met ons heerlijke huis zitten we eerste rang: én direct aan het water ( lees ijs) . Ik koop duurzame kleding, gebruik natuurlijke huidverzorging en eet biologisch. Maar als we op vakantie gaan, gaat het mis.


Maar ook duurzaam vakantie vieren is mogelijk. Het ideale park voor de echte waterliefhebber. Gelegen in het Groene Hart van Nederland.

ParqGreen Reeuwijkse Plassen , Reeuwijk. Vanuit het oogpunt van rendement op de investering bestaat dan ook de mogelijkheid om de woning als vakantiewoning te verhuren. Hoogwaardig, puur en duurzaam recreëren op een toplocatie aan de Reeuwijkse Plassen. Met trots presenteren wij u fase van dit unieke project.


Uitgedacht tot in de puntjes, waar het aan niets ontbreekt! Echt een aanrader voor de slimme investeerder. This new park has 1sustainably built water residences. A nature play island and central building, housing the reception, indoor swimming pool and indoor play area, make this the ideal starting point for cycle rides, walks and sailing . Dat gebeurde door burgemeester Christiaan van der Kamp van Bodegraven- Reeuwijk, bur. Het park bestaat uit duurzaam gebouwde luxe waterwoningen, allemaal direct aan het water gelegen.


Elk huis heeft een eigen aanlegsteiger. Neem je eigen boot mee of huur er eentje en ontdek de prachtige omgeving vanaf het water. Hier vindt u typische Hollandse natuurgebieden met molens, pittoreske dorpen en natuurlijk veel plassen.


Een heerlijke plek om te genieten van het veenlandschap met boerenweggetjes, molens, rietkragen, dijken en smalle . Het recreatiepark wordt bijzonder duurzaam gebouwd en geëxploiteerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts