donderdag 22 juni 2017

Loofrekken anssems

Loofrekken en Opzetborden. OPZETBORDEN SCHARNIERBAAR 3-ZIJDIGE KIPPER. OPRIJBALKEN ZIJSCHOT COMBI. Vind loofrekken op Marktplaats. LOOFREKKEN OP MAAT GEMAAKT. Voor iedereen een voordeel.

Te koop aangeboden: mooie handige enkelasser van anssems , voorzien van loofrekken. De aanhangwagens van Anssems hebben een zeer uitgebreide standaard uitrustig. Ook aan accessoires is er geen gebrek. Alle opties voor aanhangers bij aanhangcars. De transporters kunnen uitgerust worden met diverse opties , zoals wielstops en loofrekken.


Mocht uw gewenste optie niet te vinden zijn in het lijstje, neem . Nieuwe Anssems plateauwagens tegen aantrekkelijke prijzen ! Neerklapbaar achterbord. Montagegoot aan binnenzijde zijwand tbv extra bindogen.

Opties: Vlakzeil, standaard kleur grijs. Aluminium tranenplaat op de vloer. Achterlicht afscherming.


Ik heb zelf gekozen voor een driezijdig kippende Henra, verlaagd chassis, bak 1. Uit kostenbesparing heb ik voor loofrekken gekozen ipv extra opzetborden. Paardentrailer westfalia Trailers 2dehands. Proline plateau koelaanhanger pak-aanhangwagens. BAGAGEWAGEN KOPEN Diverse modellen en afmetingen Anssems.


Afstandsbediening en waarschuwingssignaal voor veiligheid tijdens het kiepen. Aanhangerkraan Te Koop Vinden. Veilig laden dmv in platform geïntegreerde bindhaken. Zichtbaar in het verkeer door zijverlichting.


Standaard uitgerust met rijplaathouders. Naar wens uit te rusten met bijv rijplaten, steunpoten, opzetborden, loofrekken. Ook handig zijn de vele bindhaken en bindogen op de aanhanger, waardoor elke soort lading gemakkelijk vastgezet kan worden. Daarnaast zijn op de Anssems plateauwagens nog diverse opties mogelijk als een voorrek, een huif, een vlakzeil of loofrekken. Bestel Saris onderdelen snel en voordelig bij mammuth.


Alles uit eigen voorraad leverbaar en voor scherpe prijzen! Enkelassige aanhangwagens, met de laadvloer tussen de wielen ook wel bakwagens genoem zijn uitermate geschikt voor het vervoeren van kleinere ladingen.

Ook een geremde enkelasser is vaak nog met alleen B-rijbewijs toegestaan. Vanaf nu leverbaar: Plateauwagens uitgerust met spansluitingen! Deze PSX-S plateauwagens hebben een . Eduard Outlet bij Impex Eduard Outlet bij Impex .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts