donderdag 29 juni 2017

Honeywell vc8615 aansluitschema

Deze sets zijn bestemd voor 2-positieregeling van cv-installaties met zone- regeling en voor cv-installaties die zijn aangesloten op stadsverwarming. De afsluiters zijn voorzien van . Het beste kunt u hier een kroonsteentje voor gebruiken, zo- als in onderstaande figuren aangegeven. De positie van de draden kan per situatie verschillen, dus is het belangrijk dat u de juiste kleuren aanhoudt.


De weerstand dient 6Ohm, Watt te zijn. Deze is bij de Slimme Thermostaat standaard meegeleverd. Kan ik elke Honeywell thermostaat gebruiken om deze regelklep aan te sturen? Moet ik deze persé aansluiten ? Dit vervolgcontact dient.


De ene zone is vloerverwarming, de tweede radiatoren. Schakel de netspanning uit alvorens met de bedrading of de elektrische aansluiting te beginnen. Geen probleem, het is misschien nog wel eenvoudiger dan aansluiten op een CV-ketel! In deze beschrijving wordt ervan uitgegaan dat de klep van je stadsverwarming in de meterkast zit. Zoneregeling wordt toegepast wanneer een cv-ketel meerdere gedeelten (zones ) van een woning of gebouw afzonderlijk van elkaar moet kunnen regelen.


Bijvoorbeeld een woonhuis met praktijk of een appartementencomplex die verwarmd wordt door middel van stadsverwarming. Voor beide situaties is de Honeywell. Wij hebben een Intergas combi ketel, deze heeft beneden een vloerverwarming als hoofdverwarming en boven radiatoren. De radiatoren boven werden na montage.


In deze instructievideo laten we u zien hoe u de tweewegafsluiter als zoneklep of stadsverwarmingsklep. In de video laten we u zien hoe een draadloze schakelmodule BDRmet sticker kunt aansluiten op. Plaats de behuizing terug. Zie de bijgeleverde installatie-instructie van het cv toestel voor de juiste aansluitklemmen . Bij oude AWB units en Agpo IRS (buizenstelsel met pomp en 2volt zoneklep) kunnen deze niet geplaatst worden. Neem voor andere systemen contact op met onze servicedesk middels . Wij adviseren dan hoe u de slimme thermostaat het beste aan kunt sluiten.


Resultaten van zoekmachines! Kan je met stadsverwarming direct een thermostaat aansluiten ? Nee, dit is niet mogelijk. Bij stadsverwarming en blokverwarming is er geen sprake van een cv-ketel.


Je ontvangt de warmte via buizen direct in huis. Om deze warmte aan te kunnen sturen is een stadswarmteregelset noodzakelijk. Meestal vindt u deze klep . Mocht u uw ketel modulerend willen sturen, dan de bedrading tussen zonekleppen en ketel weghalen en een Extensiekit aan de ketel aansluiten. Bij ruimteregeling de schakeltijden en temperaturen . Aansluittabel voor Slimme Thermostaat (12KB).


CategoriesUncategorized . Indien noodzakelijk schakelend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts