vrijdag 2 juni 2017

Hamerbank intertoys

Sla de vrolijke staafjes terug de hamerbank in met de houten hamer! Voor ieder staafje dat je kindje naar beneden slaat, springt een andere weer tevoorschijn. Met de hamer slaan is goed voor de motorische ontwikkeling van je kindje en de lichamelijke ontwikkeling. Driehoekvormige hamerbank , vrolijk gekleurd en met drie staafjes om met met de bijgeleverde houten hamer door het bankje te slaan.


Zoek jij een Hamerbank of Vormenstoof?

Gratis verzonden vanaf Euro! Weet jouw kindje de staafjes, er één voor één met de hamer in te slaan in de houten hamerbank van Joueco. Met acht verschillende staafjes maakt je kindje goed kennis met zijn grove motoriek en heeft je kindje oneindig veel speelplezier. Wanneer alle staafjes in de bank zijn geslagen, kan je hem gemakkelijk omdraaien . Deze houten hamerbank heeft drie mooie ballen en een hamertje. Elke bal maakt muziek als hij over de gekleurde houten staven rolt.


De pennen van deze houten hamerbank gaan op en neer… Laat je kind de pennen in de bank slaan en de kleuren noemen. Speel met deze leuke hamerbank.

Marionette Wooden Toys hamerbank. Sla met de hamer de acht gekleurde staven één voor één dieper in de houten hamerbank. Zijn alle staafjes erin geslagen? Spelen met de hamerbank stimuleert de ontwikkeling van de motoriek. Specificaties: Materiaal: . Intertoys , de speelgoedwinkel.


Goki houten legpuzzel boerderij 48-delig. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen . Voordelig geprijs voor 21:bestel volgende werkdag in huis. Kleuren: MultiGroenBeige.


Bezorging: Morgen in huis. Daarom hebben IKEA-kastjes een handleiding en auto s docplayer. Lego Han Solo s avonturen boekenvoordeel boekenvoordeel. Geronimo stilton boekem Kinderboeken Jeugd marktplaats.


Vind klokkijken op Marktplaats marktplaats.

Dokter er zit een gat in mijn . Bart Smit(bv nijntje), € 99. Houten hamerbank 2-in-1. Ravensburger Bob de Bouwer bouwproject bordspel.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Goki hamerbanken aanbied. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts