woensdag 7 juni 2017

Onderhoudsschema honda jazz hybrid

Toch gaat deze Civic Hybrid gebukt onder allerlei mankementen met grote gevolgen als er juist nu niets aan gedaan wordt. In zijn achtjarige leven is deze Civic slechts één keer per jaar voor een onderhoudsbeurt naar . Ervaring met onderhoud (onbekende dealer): Heb een grote en een kleine beurt gehad en een nieuwe achterwisser, verder echt niks. Geeft het display op dit moment een negatief getal aan? De auto geeft vanaf tien dagen voordat de auto onderhoud nodig heeft ook een melding in het display in de vorm van een cijfer.


Dat geeft dan elke dag aan over hoeveel dagen onderhoud nodig is.

Is die datum verstreken dan telt het systeem door . Martien Wesselman deed net als vele andere lezers mee aan die enquête en was erg positief over zijn Jazz. De meeste minpunten aan de Jazz hebben dus te maken met achterstallig onderhoud. Nu lees ik op verschillende sites dat de 1. Kies de KwikFit merkbeurt!


VTEC benzine motor en is gekoppeld aan in Nederland welbekende Continue Variabele Transmissie (CVT) automatische versnellingsbak. De zuinigheid van de Jazz uit zich in een . De boordcomputer van de Jazz geeft een waarschuwing wanneer een servicebeurt moet worden.

En die waarschuwing wil ik dan hebben , als hij ECHT dringend aan onderhoud toe is zodat het bij tijdig onderhoud nooit in beeld komt. Bij sommige motoren mag je bij elk onderhoud kleppen gaan stellen, dan wordt het idd duurder. This board has no forums. De mijne is alleen full-operational-lease dus aan onderhoud heb ik geen omkijken. Die motor is weliswaar klein, maar je zal staan te kijken wat voor kracht er achter die motor zit!


Het is mij alleen niet helemaal duidelijk of deze auto een distributieriem of distributieketting heeft. In het boekje van de auto kan ik hier niets over terug vinden en in het onderhoudsboekje staat hierover ook niets. Regelmatig onderhoud volgens dit . Taxeer en verkoop je auto . Vooruitstrevend en sportief. De NSX is een hybride supercar die zinderende circuitprestaties afzet tegen alledaags rijvermogen.


Honda Jazz - Hybride - 2. Levertijd: 2-werkdagen. Geen verzendkosten binnen NL. AUTO WORDT AFGELEVERD IN ONDERHOUDSBEURT COMFORM ONDERHOUDSSCHEMA AIRCO ONDERHOUD INC CERTIFICAAT , WIJ BEREKEN GEEN AFLEVERINGS KOSTEN MAANDEN VOLLEDIGE GARANTIE. Elegance Automaat Hensgens Roermon Roermond.


Trend Cvt Hensgens Roermon Roermond. Via deze webshop zijn meer dan 12.

Kenmerken: Klantgericht Kennis van producten . Als opvolger ben ik naar de Kia Niro aan het kijken en informatie aan het verzamelen. Heeft iemand antwoord op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts