donderdag 15 juni 2017

Element4 zonder afvoer

Een goed alternatief zijn de elektrische haarden. Dat is niet zo gek als je bedankt dat Petri één van de eerste Nederlandse omgevingsontwerpers was. Ook de natuursteen rand om de Petri haard heeft te amken met de naamgever van deze haard.


Petri was een beeldhouwer die met natuusrsteen . De Da Vinci afvoerloze gashaard heeft een gebogen zwart glazen front welke extra naar buitenkomt en opvalt door het design aluminium achterframe.

Ideaal voor iedereen die de sfeer van echte vlammen in huis wil hebben maar geen . Een mooie brede gashaar landschap formaat waarbij hij zijn naam eer aan doet. Inderdaa deze haard is afvoerloos. Het enige wat u nodig heeft bij de installatie is . Op zoek naar een luxueuze gashaard die zich onderscheidt door eenvoud en design?


Bekijk direct online onze collectie! Een schoorsteen of rookkanaal is daarom overbodig. Voor extra veiligheid zijn de .

Model, Manet gashaard zonder afvoer. Nominaal vermogen, kWh. Afmetingen: x 3x 1cm. Minimale opstellingsruimte 30m2. Wat zijn bekende fabrikanten en modellen gas sfeerhaarden zonder afvoer met katalysator?


Doordat de Constant uitgevoerd is zonder rookgasafvoer, kunt u deze overal in huis plaatsen zonder te breken en te bouwen, want een schoorsteen is niet nodig. Overal in huis warmte en gezelligheid. De Constant kenmerkt door de fraaie zwart granieten lijst rondom. Het wide-screen zicht op de vlammen is omlijst met een rand van travertin natuursteen. Doordat de verbranding 1 efficient is en hij voorzien is van een gepatenteerde katalysator is een rookgasafvoer niet nodig.


De Van Ruysdael heeft een zwart glazen frame. Welke merken gashaarden zonder afvoer kunnen door van der Pluijm Oosterhout geleverd worden. Deze haard is uitermate geschikt. Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld.


De vermelde prijzen zijn inclusief BTW met volledige garantie. Extra informatie vindt u achter iedere Info knop.

Via Mandje kunt u een orderlijst maken of bestelling plaatsen. Ideaal als je geen afvoerkanaal naar buiten hebt. De gashaarden zonder afvoer zijn veilig en betrouwbaar. Deze strakke gashaard is afgewerkt met een echt travertine natuurstenen lijst. Steeds vaker komen we tegen dat het of niet mogelijk is om een afvoersysteem aan te leggen of dat het te duur wordt.


In sommige gevallen, bij bijvoorbeeld appartementen is het zelfs vaak verboden om . Elementgashaarden zonder afvoer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts