woensdag 7 juni 2017

Hondenhuis happy house

Een mooi rieten hondenhuis geschikt voor hond en kat voor een geborgen plekje in uw huis. Geleverd met een taupe kleurig kussen, hoes is wasbaar op graden. Riet is een natuurproduct, al onze rieten producten worden met de hand gevlochten in Indonesië, hierdoor kunnen kleine kleur- en afwerkingsverschillen. Breed aanbod luxe en comfortabele producten.


Geschikt voor kleine hondenras of kat.

Happy House Villa Cottage Roze-Bruin. Een rieten hondenhuis geschikt voor hond of kat voor een geborgen plekje in uw huis. Onze hond geniet er erg van maar aangezien het voorstukje van zijn huis te verleidelijk is voor hem om als speeltje.


De ronde vormen en het mooie vlechtwerk maken dit hondenhuisje echt tot een oogappeltje in uw woonkamer. Hondenhuis : Welke hond wilt nou niet zijn eigen echte hondenhuis. De hondenhuisjes zijn voor uw hond echt een luxueuze comfortabele en veilige plek om te slapen. Doordat het hondenhuis zowel aan de zijkanten als aan de bovenkant afgesloten is, is het hondenhuis echt een heerlijke plek voor uw hond om zicht in .

Dit fantastische hondenhuisje is nou echt eens iets anders dan anders. Het huisje is gemaakt van kwalitatief en sterk velours materiaal en erg. Door middel van sterke ritsen is het huisje makkelijk in en uit elkaar te halen.


Hierdoor is deze makkelijk op te bergen wanneer nodig of mee te nemen op vi. Er is een deurtje in gemaakt wat dicht kan, en het dak is met knopen dichtgemaakt. Dit deurtje kan ik er eenvoudig afhalen, zonder schade. Gemaakt van een rijke velours stof met heerlijk zacht imitatiebont dekentje aan de binnenzijde.


Het dak is voorzien van een luxe geborduurd parelsnoer en satijnen strikjes. Een heerlijk plekje voor de allerkleinste . Extra gedetaillerd boorduursel ( wildlife ) op het dak maken geven het huisje een luxe uitstraling. De Villa is doormiddel van ritsen eenvoudig in elkaar te zetten. Een hondenhuis een knus en veilig plekje voor uw hond!


Honden vinden het van nature fijn om zich te verstoppen in een knus hondenhuis. Bij Pet Design Furniture vind u een. Ei Pod roze met roze kussen Small.


House of Paws Iglo Fleece Ster Blauw 45X25X3CM cm.

Heb je net een nieuwe pup in huis genomen, dan moet je veel tijd besteden aan het leren kennen van elkaar. Laat jouw pup wennen aan jou, jouw huis en alles wat daarin gebeurd… € 3 99.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts