dinsdag 6 juni 2017

Pijpbuigtang 15mm

Skandia pijpenbuiger voor 15mm buizen. Met verwisselbaar buigsegment om de buigtang te kunnen gebruiken voor 12mm leidingen. Euro per stuk of doe een goed bod. Gebruikt Ophalen of Verzenden.


Professionele pijpbuigtang mm. Zeer nauwkeurige geleidingen met rol.

Voor buigingen bij koperen pijp tot een hoek van 90°. De Buigijzer - mm wordt gebruikt om PVC buizen en koperen buizen in een bepaalde vorm te buigen. Pijpbuiger met slede koper 15mm (buigradius 60).


De elektricien gebruikt de buigijzer om elektra buizen te buigen en een loodgieter gebruikt de buigijzer voor water- en gasaansluitingen. Nu te koop bij Toolexperts. Buigtangen zijn verkrijgbaar met rol of slede.


De meeste tangen zijn tevens verkrijgbaar in korte bocht uitvoering. Bestel online in onze webshop.

Bekijk details, per dag € incl. BTW per week € 1incl. Er bestaan ook buigijzers die aan weerszijden een halfrond cirkelsegment hebben en voor twee buisdiameters te gebruiken zijn.


Pijpenbuiger voor koperen water en gasleiding. Leidinggereedschap, Buigijzer, mm online bestellen. Stel eerst vast, hoeveel de maat-X bedraagt bij uw eigen buigtang. Het stukje pijp geeft de plaats aan, waar de pijp zich na het buigen zal bevinden. Deze buizenplooitang is geschikt voor het plooien van buizen met een diameter van 12- mm.


Lengte verpakking Lengte . Wisent slede buigtang 12mm koper radius 43mm. Geschikt voor Koper Buisdiameter mm. Bij praxis-boels is de huurprijs van een mm buigtang euro per dag. Ik hoef maar bochtjes te maken dus dat zou wel moeten lukken voor euro (plus een paar meter afvalbuis ). Maar als ik voor enkele tientjes een redelijke kwaliteit tang zou kunnen kopen doe ik dat liever.


Veel sneuvelt tussen later . Een leiding buigen lukt je bijna niet met de hand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts