maandag 5 juni 2017

Comap thermostaatkop m28

Beschikbaarhei Uitlopend. Verpakking, Blister () . Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld. Deze thermostaat Mis met zijn nieuwe, elegante ontwerp uiterst geschikt voor toepassing in een stijlvol interieur.


Thermostaat met vloeistofexpansie.

Het regelbereik van de thermostaatkop kan op een . Aansluiting op radiatorafsluiter, Mx 5. Regelelement, Vloeistofgevuld. Mechanisch afsluitbaar op nul-stan Nee. Geschikt voor ventielcompactradiator, Ja.


Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Bediening op afstan N. Met diefstalbeveiliging, N.

Lengte capillair voeler op afstan m. COMAP thermostaatkop W( Mx 5) bestelt u eenvoudig online bij Iezyshop. Bestel deze en andere VSH COMAP producten voordelig online bij Sanitairwinkel. Correct en snel geleverd. Gedegen technische ondersteuning. Om te zien of de thermostaatkraan waterzijdig inregelbaar is, is het per sé nodig dat u de knop van de radiator afhaalt, dan een foto maakt van de kraan, en de knop vervolgens weer terugzet.


Comap thermostaatkoppen. TELL EEI is gebaseerd op de gecertificeerde waarden van EN2ter evaluatie van de TELL-rating van de thermostaatkoppen. COMAP - thermostaatkoppen Monderling uitwisselbaar met alle COMAP- thermostaatkranen. COMAP-thermostaatkranen van vóór deze periode kunnen. Hysteresis: vloeistofvulling 0 . Prijzen zijn exclusief btw.


Meld u aan om onze prijzen te zien! Lees hier meer over de voordelen door klant te worden van Vihamij. COPA Paneelradiatoren Verticale Radiator Handdoekradiator ! Biedt de laagste prijs garantie! Elders goedkoper gevonden?


Altijd voordelig in onze webshop.

Bekijk alle aanbiedingen op 123radiator voordeel. Adapter voor Vaillant 35mm. De afsluiter is het metalen deel waar het verwarmingswater doorheen loopt. De knop wordt op de afsluiter gemonteerd met een schroef of met een kliksysteem. Binnen de kliksystemen komt . Er zijn twee aansluitmaten van de koppen.


Heb je inserts dan dien je Mte gebruiken. Zijn het normale kranen dan moet je Mhebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts