woensdag 4 juli 2018

Atag combiketel met boiler

Warmwatercomfort met het grootste gemak. Als uw woonsituatie vraagt om een grote warmwatervoorraa dan beantwoordt ATAG dat met het ComfortSysteem ( CV-ketel met aparte boiler ). De koppeling tussen een Solo-ketel en een ATAG ComfortBoiler garandeert een zeer hoge tapsnelheid van warmwater. Ruimte besparen en een uitstekend warmwatercomfort.


De Q51C heeft een warmwatervoorziening door middel geïntegreerde boiler met een warmwatervoorraad van liter. Combi cv-ketels van ATAG Verwarming, de beste ketel volgens de consumentenbond.

En kan voorzien zijn van een voorraadboiler of een zgn. Een combi- ketel is zuinig. ATAG heeft diverse modellen combiketels in het assortiment. HR Combi CV ketel met aparte boiler ten behoeve van verwarming en riant warm water. Alle typen sanitair vind je op BESLIST.


Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! De HR ketels van ATAG staan garant voor optimaal comfort in uw huis. Altijd snel en genoeg warm water voor badkamer en keuken.

Bestel nu bij Warmteservice. Met de ATAG Q-CC heeft u op diverse plaatsen een grote hoeveelheid warm water. De Q-CC is een nieuw concept.


Door het integreren van een boiler oplaadsysteem met de nieuwste ATAG Q CV-ketel overtreft de Q-CC de Gaskeur CWklasse (een hogere Gaskeur CW klasse bestaat niet). De ATAG E325EC combiketel is de meest compacte ATAG ketel die prima in kleine ruimtes te plaatsen is. Compact in formaat, maar met grote prestaties. Het hart van de ketel bestaat uit een unieke RVS warmtewisselaar en keramische brander voor optimale verbranding wat resulteert in zeer lage emissies. Boilervat komt uit een atag 51t blauwe engel.


De ketel gaf een stuurprogramma fout. Het boiler vat is in prima staat. Ook andere onderdelen uit de ketel te koop. Druksensor ventilator pomp driewegklep. Of in combinatie met zonneboiler.


Maar in combinatie met een ComfortBoiler heeft u toch de mogelijkheid van extra veel warm water. De ATAG Q25S, Q38S, Q51S en Q60S zijn Solo-ketels zonder warmwatervoorziening. Het is zeer geschikt voor situaties waar geen behoefte is aan warm tapwater of kan gecombineerd worden met een aparte boiler.


De beste cv-ketels volgens de Consumentenbond en volgens de klanten van Feenstra.

Kies ook de beste cv-ketel voor uw woning! We bieden een breed assortiment cv-ketels, zowel mét als zonder boiler. Wil je je ketel zelf vervangen of heb je iemand die dit voor jou gaat doen?


Ook geen probleebestel snel en eenvoudig een hr-ketel online bij CVtotaal. Bekijk hieronder direct ons assortiment en bestel je nieuwe cv-ketel direct online. Dit houdt in dat deze CV-ketel uitermate geschikt is voor de grotere woningen. Hierbij gaat de ATAG Q38C zuinig om met uw energie, maar geeft wel het comfort dat u van ATAG mag verwachten.


Zo geeft de ATAG Q38C ruim warm water onder de douche (1liter bij 38˚). Met de geïntegreerde boiler (liter) hoeft u . ATAG levert hoogwaardige cv-ketels voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Voor iedere woon- of werkomgeving heeft dit merk een cv-ketel voorhanden die duurzaam, betrouwbaar, veilig, energiebesparend en comfortverhogend tegelijk is. Het assortiment bestaat uit combiketels , soloketels en ketels met een aparte .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts