donderdag 26 juli 2018

Automonteur zoekt werk

Technisch aangelegde man zoekt nieuw werk , ex automonteur , buschauffeur, kraanmachinist en loodgieter. CV opgeslagen in uw favorieten! CV verwijderd uit uw favorieten! Banen Aangeboden en Gezocht op Marktplaats.


Bekijk het grote aantal vacatures, full-time en part-time banen met aantrekkelijke salarissen!

U kent de advertenties wel: “Gezocht automonteur ”. Mogelijk hebben wij de automonteur die u zoekt al voor u beschikbaar binnen onze uitgebreide database. Automonteur Vacatures beschikbaar op Indeed. Shortleaseland zoekt een eerste automonteur met APK bevoegdheid. Ben jij die gepassioneerde automonteur die net even dat stapje harder zet?


In dit snelgroeiende familiebedrijf werk je met je team in hypermoderne werkplaatsen met het beste gereedschap! Online zoeken naar vacatures, banen en werk als automonteur. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.

LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. Weet van aanpakken en zoekt actief naar werk. Wij zoeken iemand met tenminste de volgende competenties. Voor onze opdrachtgever, een automobiel bedrijf, in Maastricht zijn wij op zoek naar een 1ste automonteur die aantoonbare ervaring heeft in het werken met.


Je bezit alle technische kwaliteiten en je hebt ruime werkervaring als automonteur. Je bent flexibel en houdt van hard werken. Wij bieden - een prettige werksfeer - een baan o. Op zoek naar een voertuig monteur bij jou in de buurt?


Met voertuig monteurs uit jouw regio, vind je altijd de juiste voertuig monteur voor jouw opdracht op Werkspot. Plaats gratis jouw opdracht en ontvang meerdere voorstellen binnen uur. Bij je op zoek naar een leuke baan bij de Van Tilburg-Bastianen Groep? Dan ben je bij werkenbijtb.


Vind hier de vacature die bij je past en solliciteer direct! Er zitten erg weinig groeimogelijkheden in deze baan ( zeker financieel) en het is moeilijk te bepalen wat voor ander soort werk je kunt gaan doen met deze. Misschien kun je wat meer vertellen over je vooropleiding en de redenen dat je een andere functie zoekt ? Get Work uitzendbureau - Dronten, Flevoland.

Sta jij in het weekend het liefst te knutselen aan je auto en wil je van je hobby je werk maken? Als automonteur ben je verantwoordelijk. Ervaring in een soortgelijke functie.


Kennis van de huidige auto-elektronica. Dit doet hij door onderhoudswerk of reparaties te verrichten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts