maandag 9 juli 2018

Toon abonnement

Slim omgaan met energie. Met Toon , de slimme thermostaat. In jaar nog geen gebruik van gemaakt i. Toon aan te sluiten in ons oude di. Topic gesloten, bezoek ons nieuwe.

Meer resultaten van forum. Als je Toon los of in combinatie met een energiecontract bij Eneco hebt bestel dan wordt het abonnement op Toon samen met je bestelling automatisch voor je aangevraagd. Heb je Toon gekocht bij Coolblue, Bol, Wehkamp of Karwei? Dan dien je het abonnement op Toon zelf aan te vragen bij Eneco. Gegevens over wat mijn vrienden doen, interesseren mij helemaal niet.


Ik heb Toon gekocht via een (web)winkel en wil mijn Toon installatie en het abonnement op Toon regelen. Wie schetst mijn verbazing dat bij controle van de eindfactuur voor het Toon - gebruik buiten de € abonnementskosten voor Toon ook nog een bedrag per periode aan administratiekosten ad € wordt opgevoerd. Eén factuur per maand wordt opgevoer ook als je tevens een lopend energiecontract .

Eneco maakt het abonnement voor zijn slimme thermostaat Toon twaalf euro per jaar duurder. In ruil daarvoor belooft het energiebedrijf dat er nieuwe functies komen. Zo komt er onder meer een dienst om te kijken welke apparaten in huis het meeste stroom vreten.


De prijs van het abonnement gaat van 42 . Toon is een slimme thermostaat waarmee je direct inzicht krijgt in jouw stroom- en gasverbruik. En, wat je verbruik ongeveer kost. Zo kom je nooit voor grote verrassingen te staan.


Hiermee krijg je toegang . Hoezo moet de gebruiker van TOON extra. De kosten voor Toon bedragen dan éénmalig € 199. Daarnaast is Eneco samen met QUBY naar de mogelijkheden aan het kijken om in het TOON-platform ook zonnepanelen op te nemen: Toon Zon. Eneco en vervolgens Toon los bijbestellen. Dit wordt geinstalleerd door een monteur.


Zo krijgen mensen inzicht in de . Daarvoor gaat het energiebedrijf wel nieuwe functies aanleveren. Zo komt er een dienst aan te geven welke apparaten in huis het meeste stroom verbruiken.

Het abonnement gaat van euro naar euro per . Het apparaat gaat 2euro kosten. Energieleverancier Eneco biedt zijn slimme thermostaat Toon voortaan ook aan niet-klanten aan. Daarbij kan voor meer features nog een maandelijks abonnement worden afgenomen voor euro per maand.


De tarieven die je betaalt voor energie liggen dan een stuk hoger. Je kunt Toon ook zelf los aanschaffen bij verschillende winkels voor €27-. Dan is het wel handig om een maandelijks abonnement van € op Toon te nemen. Een abonnement op Toon is maandelijks . Je krijgt dan toegang tot de uitgebreide functies.


Onafhankelijk van energieleverancier. Bij het afsluiten van mijn abonnement bij Eneco heeft de verkoper aangegeven dat Toon ook zonder abonnement gewoon te gebruiken zou zijn. We beantwoorden hier graag je vragen over Eneco.


Maar in ruil daarvoor laat Eneco weten een boel handige nieuwe functies toe te zullen voegen aan Toon , zijn slimme thermostaat. Eneco schrijft op zijn website dat het tarief van een abonnement op Toon verhoogd wordt om de nieuwe functies te kunnen betalen: “We ontwikkelen continu nieuwe mogelijkheden op Toon , . U zult naast de verwijdering ook het TOON - abonnement bij ENECO dienen op te zeggen, tenzij contractant een contract bepaalde duur heeft afgesloten. Kan zijn dat TOON destijds gratis werd geleverd bij een vier (of meer) jarig contract en als contractant daarmee nog verplichtingen heeft jegens ENECO.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts