woensdag 18 juli 2018

Argenta invisidoor montage

Lees deze handleiding eerst aandachtig eer u van start gaat. Het plaatsen van de argenta invisidoor dient te gebeu- ren door een vakman. Lisez ce manuel attentivement avant de commencer. In moderne, minimalistische architectuur primeert pure zuiverheid in al zijn aspecten.


Dank der unsichtbaren Aluminium-Rahmen für Innentüren, die in das Mauerwerk eingesetzt werden kann. Verticale profielen IN of OUT voor enkele deuren.

Ga voorzichtig om met de profielen en de overige toebehoren. Kan het helpen om de hoekverbinding uit elkaar te schroeven en apartte monteren. Monteer de Aluminium plaatjes op de profielen in de voorziene gaten. Dummy scharnieren (ter bescherming tegen vuil tijdens montage ). Het freessjabloon is verkrijgbaar.


De zijde met de breedtere- geling dient in de deurkad- er gemonteerd te worden. Manuel de montage argenta. Montant vertical (côté charnière) avec .

Onzichtbaar aluminium kader voor binnendeuren. Nadat de deur ingebouwd is, blijft er slechts één zichtvlak over en zie je nog enkel het contour van de deur. Er is geen aftekening meer tussen het kader en de gyproc.


Professioneel schuifddeurbeslag voor houten binnendeuren tot 1kg. Invisidoor kan ook op een bakstenen muur . Pivotica Pro: bredere pivotdeuren, onzichtbaar deurbeslag. Kein sichtbarer Rahmen um die Tür.


Standardmäßig mit einer Grundierung versehen. Anfrage in allen RAL-Farben pulverbeschichtet). Freie Wahl des Montagezeitpunkts: vor oder nach dem. De argenta pivotica is een compact, minimalistisch en onzichtbaar pivot- scharnier dat eenvoudig te monteren is in het deurblad. In het invisidoor AX- kader bevindt de as-opening voor de pivotica zich bovenaan en is onderaan een inox geborstelde vloerplaat aan het kaderprofiel bevestigd.


Ik neig momenteel naar deze frames nadat ik een topic gelezen had waarbij ene BartDG scheuren had in het pleisterwerk na een jaar bij de Xinnix Xdeur. De reden zou iets te dunne pleister zijn en dit zou niet voorkomen bij de X2. Naar verluidt zou dit minder het geval zijn bij de argenta deuren.


Ontdek ons ruime aanbod van Profielen. Deze montagetool werd specifiek ontwikkeld om een invisidoor deurkader voor onzichtbare binnendeuren nog sneller te plaatsen.

Hiermee kan men eenvoudig de juiste breedtemaat van het deurkader aan te houden, zonder extra meetwerk, dankzij de geïntegreerde schuifmeter. Dankzij het aanslagblokje op elke kopse .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts