vrijdag 13 juli 2018

Itho afzuigkap motor draait niet

Zaterdag deed ie het nog prima, zondag draaide de motor niet meer. ITHO afzuigkap vermogen minder? Deze afzuigkap heeft afzuigstanden. De verlichting ervan werkt prima. Mijn probleeAl zeker een jaar start mijn afzuigermotor niet meer op in stand 1. Als ik hem in stand zet en vervolgens naar stand draai dan zakt de motor steeds meer terug .

Dag Theo, Uit het feit dat je een dikke condensator (aanloop C van motor , tot µFarad neem ik aan) vervangen hebt leid ik af dat het geen centrale afzuiging betreft, doch een afzuigkap met eigen motor en tevens niet bang bent om te knutselen. Dan zou ik graag willen weten: 1. Controleer de condensator. Afzuigkap motor draait niet en de motor bromt. Mogelijk heeft de afzuigkap een defecte condensator.


Een condensator zorgt voor de aanloopspanning van de afzuigkap motor , hij geeft de motor als het ware een zetje om te motor aan het draaien te krijgen. De lampjes van de afzuigkap werken. Maar de motor draait niet.

Enig idee wat de oorzaak zou kunnen zijn ? Reageer op deze vraag Misbruik melden. Het glas van een van de lampjes is eruit gevallen. Hoe kan ik een lamp vervangen?


Bekijk hier het antwoord. Onze AEG afzuigkap van circa jaar oud doet het niet meer. Anders eens proberen of hij wel gaat draaien als je de schoepen een zetje geeft met een schroevendraaier o. Zo is het belangrijk om de metalen vetfilters eens in de acht tot tien weken schoon te maken, om ervoor te zorgen dat ze niet verstopt raken. Opeens is onze afzuigkap , een Itho D6er afgelopen zondag mee.


Op dit moment gaat de motor zelfs regelmatig niet meer . Wij hebben voor u een direct antwoord geformuleerd op de bij ons meest gestelde vragen. Het kan zijn dat bij u een vraag leeft die ontbreekt in onderstaande lijst. Wij nodigen u dan uit om contact met ons op te nemen via het aanvraagformulier. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag verder. Gedetailleerde omschrijving: Itho afzuigkap (D150).


Draait niet meer, verlichting doet het wel. Heb zelf de motor al eens schoongemaakt waarna de motor wel draaide op stand 3.

Na enige weken is hij er helaas weer mee opgehouden. Voor een redelijke prijs wil ik m wel laten repareren, anders koop ik . Zodra je stand MAX bijschakelt blijft op nivo MED draaien , maar hoor je wel een geluid wat moeilijk uit te leggen valt, maar alsof er een rem op gezet. Typenummer staat op een sticker aan de binnenzijde van de inbouwunit vermeldt, welke zichtbaar wordt zodra het filter verwijderd wordt. Voor schade die door niet voorschriftmatige of door verkeerde installatie.


Itho dubbelwandige dakdoorvoer type DDV 125. Koop of Verkoop itho afzuigkap op Marktplaats. Motor en koelunit aan (groen).


Indien deze niet gereset wordt zal bij het inschakelen van de kap deze weer oplichten. LICHT: na 1uur draaien. Itho systeem blaast lucht langs randen van afzuiger, welk een gordijn vormt waardoor kooklucht er niet buiten kan slaan binnen in wordt lucht door mechanische ventilatie afgevoerd.


Kies uit ons uitgebreide assortiment Itho onderdelen voor uw Itho afzuigkap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts