donderdag 12 juli 2018

Quest artikel

Hoe weet sperma de eicel te vinden? En waarom dragen vrouwen hoge hakken? Word op een leuke manier wijzer met wetenschappelijke tests, handige weetjes en de leukste animatievideos! In plaats van een onderwaterwaterval, zou je het dus beter een onderwaterkloof of onderwaterzandval kunnen noemen. Ad Kerkhof, hoogleraar klinische psychologie en suïcide preventie, omschrijft op boeiende wijze hoe het is om getergd te worden door suïcidale gedachten.


Hij ziet de dood als een middel dat ingezet wordt met als doel te stoppen met denken en voelen.

Suïcide is dan een vorm van zelfbescherming. Beleidsterrein: Algemeen. Iedere maand komen de meest uiteenlopende artikelen aan bo afgewisseld met steeds terugkerende rubrieken zoals: Masterclass: een (bekend) persoon wordt in deze rubriek geïnterviewd. Een uurtje luisteren naar wat tikjes in een koptelefoon en na een paar sessies ben je verlost van een trauma.


Werkt EMDR-therapie echt zo? Dominique Haijtema (39) overleefde een hersenbloeding en leeft sindsdien met angsten. Interessante, uiteenlopende artikelen. Ik raad dit product aan.


Tijdschriftformaat, dus leest makkelijk.

Vond je dit een nuttige review? Nederlandse architectenbureaus uit de eerste villa op de maan te ontwerpen: Octatube, studioSK en Royal Haskoning Architecten. Dies ist eine Gruppenquest und daher alleine nicht lösbar. A De villa moet voldoende. Quest nodigde drie gerenommeerde.


Hoe gaan we het restant winnen ? Ik bedoel, stroomt het gas er zomaar uit de grond of moeten we er water, lucht , of iets anders voor doen om het uit de grond te krijgen? Hierin merkt hij op dat hij de publiciteit niet schuwt maar gewoon niet opzoekt,iets wat in Amerika al voldoende aanleiding is om iemand tot een omstreden persoon te maken. Ook licht hij daarin nader toe dat het hem persoonlijk nooit is . Het tijdschrift brengt een combinatie van leuke, toegankelijke en wetenschappelijk onderbouwde content met . Wij maken gebruik van cookies. Betrouwbare kennispartner op het gebied van onderwijs. Technologie Zo zet je een nieuw metrostation op een minimale ru BouwpakketRuimtetekort bij een treinstation in hartje centrum?


Dan moeten sporen de hoogte in. In Den Haag eindigt een metrolijn straks twaalf meter boven de grond. From Beyoncé and Lady Gaga to Kanye and even Rihanna, pop royalty is crazy for high art. Is this a phenomenon worth celebrating or are pop stars mining the art world to gain credibility?


Zwakke plekken - Waar zouden terroristen Nederland het meeste pijn kunnen doen?

De redactie beantwoordt in het eerste nummer onder meer vragen over gezond eten en ontkracht . Marga Rijken is gecertificeerd co-active coach en NIP geregistreerd AO psycholoog. Vanuit haar eigen praktijk is zij werkzaam als coach en consultant in het bedrijfsleven. Het blad ziet er glossy uit en afbeeldingen en opmaak zijn fraai.


Verder bevat het blad veel advertenties waarvan er veel gericht zijn op het eigen lezerspubliek. Dat deden we natuurlijk graag! NRC Handelsblad vanaf € - per maand nrc.


We raadden haar aan om goed uit te rusten (bleek lastig want het ze vertrok pas op vrijdag uit Amsterdam), wandelschoenen aan te trekken én om vooral . Auteur Pepijn van der Gulden sprak hiervoor onder andere met Ad van der Zee, de trekvaartenkenner van Erfgoedhuis Zuid-Holland. Nu in de kiosk of te lezen via Blendle (link). Weetje uit het artikel : .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts