vrijdag 6 juli 2018

Auto verkoelen zonder airco

Als de mussen van het dak vallen, wil je liever niet rijden in een auto zonder airco. Met deze tips maak je het koel! Ik zou natuurlijk naar een andere micra kunnen kijken die wel airco heeft maar de micra die ik heb rijd nog zo lekker, en oude micras met automaat en airco zijn . Het grote airconditioning topic - Deel 2. Doe Het Zelf Airco - Modding, Mechanica.

Meer resultaten van gathering. Hoe je wend of keert het is een ideale uitvinding. Je moet hem zomers alleen niet TE koel zetten voor de klap.


Ik had ook een zwarte station (Megane III) gelukkig met Climate Control. U kunt onderweg de airco aanzetten, zodat de temperatuur in de auto aangenaam blijft. Heeft u geen airco of bent u nieuwsgierig naar extra tips?


En de warmte buiten lijkt nog wel even aan te houden.

Maar wat als je auto geen airco heeft? Hoe houd je dan het hoofd koel? Suzuki heeft enkele tips voor je. Geen joekel natuurlijk, maar een kleintje.


Maar met een beetje pech sta je zonder airco in een dikke file en lopen de zweetdruppels over je voorhoofd. Gelukkig zijn er genoeg. Doe dat laatste in ieder geval niet.


Wij zijn vorig jaar naar Kroatië gereden zonder airco Ging best. Hier hielp het dat we de ramen afgeplakt hadden. Heb je een auto zonder airco ? Dan kun je met de juiste maatregelen een koele auto hebben in de zomer (ook handig om te weten als je airco stuk gaat…): Zorg voor een koele(re) auto voor je instapt. Een zonnescherm met reflecterend folie op je voorraam werkt goed. Waterbussen: Deze bussen bevatten zuiver water en zijn best handig om even het gezicht te verfrissen zonder veel nattigheid.


Wij vonden dit dus wel erg praktisch om bij de hand te hebben. Hoe de auto afkoelen zonder airco ? Er zijn enkele tips om de auto af te koelen tijdens het rijden zonder gebruik te .

Wij spreken helaas uit ervaring: bij deze temperaturen is een autorit zonder air conditioning de minder aangename versie van een saunabezoek. Verlangen naar warme dagen doen we altijd. Maar als eenmaal daar: hoe krijg je het huis koel zonder airco ? Afkoelen zonder airconditioning. Auto verkoelen - AutoWeek. Als je geen airconditioner hebt, kan het in de zomer behoorlijk onaangenaam zijn als het te heet is.


Om je koel en prettig te blijven voelen zonder airco kun je verschillende trucjes proberen, met. Tips om je huis koel te houden zonder airco. Toch zijn er - Naast het aanschaffen van een airco – een aantal oplossingen om je huis koel te houden. Ze gaan niet het hele huis voor je verkoelen , maar het voelt vaker wel verkoelend als er een ventilator op je gericht is. Bij dit warme weer lijkt het mij gepast om dit onderwerp te lanceren.


Waarschijnlijk vandaag warmste dag van het jaar! Ik gebruik het ook als ik moet fietsen, lopen of zelfs autorijden (geen airco ), en zo heb ik vorig jaar zelfs een autorit van uur in meer dan graden overleefd. Hoe krijg je je lichaam koeler zonder dat je de airco aan moet zetten?


Pas de volgende afkoelingsmethoden toe, zodat je je snel aangenamer gaat voelen. Maar je kan om het koeler te krijgen hier in het westen waar stroom gewoon voor handen is ook op een manier je huis verkoelen door een kist met deksel te. Nu nog wel, maar over een paar jaar garandeer ik U echt niet meer, want dan is energie niet meer te betalen U zult dan ook géén auto meer rijden.


Airco en Ventilator dé webshop voor de Doe-Het-Zelver. Uitstekend beoordeeld ( uit 10) door meer dan 9kopers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts