woensdag 11 juli 2018

Solo ketel met boiler

Solo cv- ketels worden niet veel verkocht aan particulieren, de meeste kopen namelijk een combi cv- ketel , want anders moet je naast je solo toestel ook een apparaat hebben die verwarmd zoals een (elektrische) boiler of geiser. Want wie heeft er nou geen warm water in huis? Hoewel solo ketels worden verkocht met hele . Een HR- solo ketel stookt op lage temperatuur en heeft daardoor een rendement van minimaal.


Combinatie met een indirect gestookte boiler is mogelijk.

Warmwatercomfort met het grootste gemak. Als uw woonsituatie vraagt om een grote warmwatervoorraa dan beantwoordt ATAG dat met het ComfortSysteem ( CV- ketel met aparte boiler ). De koppeling tussen een Solo - ketel en een ATAG ComfortBoiler garandeert een zeer hoge tapsnelheid van warmwater. Met een Solo - ketel kiest u voor alle comfort die verwarming kan bieden. Een Solo - ketel is geschikt voor situaties waar geen behoefte bestaat aan warm tapwater. Een cv ketel met een (kleine) ingebouwde boiler heeft zijn voordelen.


Maar zijn er ook nadelen?

Lees alle voor en tegenargumenten en bekijk de alternatieven. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Porskamp Installatietechniek B. Er zijn zeer zuinige CV- ketels in de handel met verschillende vermogens.


De meeste CV- ketels zijn wel voorbereid om er later alsnog een boiler aan te kunnen koppelen. Of in combinatie met zonneboiler. De ketel met gekoppelde boiler is comfortabeler voor wat betreft het warm water. Deze combinatie is bijzonder geschikt voor meerdere tappunten tegelijk. Het uitloopdebiet is tevens veel groter.


Junkers heeft ook ketels waarbij de boiler in de ketel ingebouwd is (CerapurAcu) of er een geheel mee vormt (CerapurModul). Vroeger had iedereen standaard een solo cv- ketel voor de centrale verwarming en een boiler of geiser voor warm water uit de kraan. Wie wil er tenslotte niet meer ruimte in huis én een lagere . Een HR- solo cv ketel kunt u op een lage temperatuur stoken waardoor er een rendement ontstaat van minimaal.


Doordat er wordt gestookt met lage temperaturen. Als u uw huis wilt voorzien van warm water, dan kunt u een solo ketel combineren met een boiler.

De CV Hal biedt u de volgende merken: Atag, AWB, . Remeha onderscheidt zich door innovatie én klantgerichtheid. Onze woning is voorzien van een Intergas Solo CV ketel met een indirect gestookte boiler van liter. In de afgelopen maanden gebruiken wij gemiddeld 60mgas voor SWW (volledige woning VV) huishouden van personen. Om ook warm water in huis te hebben, is een losse boiler nodig.


Een solo cv- ketel zorgt alleen voor verwarming. Een combiketel zorgt zowel voor centrale verwarming als voor warm water uit de kraan. De solo - ketel kan het beste worden getypeerd als een traditionele of klassieke cv - ketel. Dit, omdat deze installatie uitsluitend het water voor de centrale verwarming verhit.


Om het huis te verwarmen en warm water uit de kraan te krijgen is een extra boiler nodig. Het wordt niet voor niemendal een solo - ketel genoemd. We hebben een ATAG S-HRen willen deze ook gebruiken voor warm water door een boiler toe te voegen.


Ik begrijp dat Atag speciale boilers heeft voor de. Energieklasse A: Verwarming: Warm water. De ecoTEC plus soloketel gecombineerd met een boiler geeft het hoogst mogelijke comfort voor extra veel warm water.


Het geheim van de krachtige ecoCOMPACT en de robuuste uniSTOR met ecoTEC plus soloketel zit in de uitgekiende combinatie van een geïsoleerde boiler met de techniek van het meest efficiënte hr-toestel van Vaillant, de ecoTEC plus hr- combiketel. Beide comfortsystemen hebben een hoog rendement en zijn fluisterstil . Een combi- ketel brengt al je wensen op het gebied van warm water samen. Hij zorgt voor het warme water voor je centrale verwarming, maar ook voor de kraan en douche. Je hebt dus hiermee geen aparte boiler meer nodig.


De prijs ligt daardoor uiteraard wel wat hoger dan bij een solo - ketel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts