maandag 2 juli 2018

Van dijk milieu geotechniek

Gebieden worden steeds intensiever gebruikt. De consequentie is dat steeds meer informatie omtrent de bodemopbouw noodzakelijk is. Door toepassing van de laatste ontwikkelingen op meetgebied en met de kennis van onze . De Meern (Utrecht) met een nevenvestiging in Nibbixwoud (NH), is al meer dan jaar een onafhankelijk adviesbureau. Onze ervaren, goed opgeleide en gemotiveerde specialisten staan garant voor een zeer brede dienstverlening.


Optie 2: Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Milieukundig (water)bodemonderzoek. Partijkeuring (AP04-keuring). Sonderen is een betrekkelijk eenvoudige en snelle manier om betrouwbaar inzicht te krijgen in de bodemopbouw. Bij sonderen drukken we een conus in de grond.


Diverse parameters worden gemeten en opgeslagen. Met deze gegevens brengen we de bodem voor u in kaart. Daarnaast beschikken wij.


Onze adviseurs hebben een gedegen kennis van de nieuwste geotechnische normen.

Voor al onze onderstaande berekeningen beschikken . In sommige gevallen is het wenselijk om meer inzicht omtrent de bodemopbouw te verkrijgen dan uit de sonderingen blijkt. In dat geval kunnen grondboringen worden uitgevoer zoals verkennende handboringen als machinaal continu gestoken boringen. Zo kunnen wij geroerde en ongeroerde monsters . De Meern (UT) met een nevenvestiging in Nibbixwoud (NH), is al meer dan jaar een onafhankelijk adviesbureau. Ervaren, goed opgeleide en gemotiveerde specialisten staan garant voor een zeer brede dienstverlening op het terrein van geotechniek en milieu. Hoe diep zit de dragende zandlaag?


Is de bodem verontreinigd? Heeft de grond archeologische waarde? Tast een project de flora en fauna in de omgeving aan? Zit er asbest in een gebouw? Wij zijn een geotechnisch.


Adviesbureau in geotechniek en milieu Advisering en uitvoering van o. Met praktisch alle disciplines onder één dak zijn wij de ideale combinatie voor al uw sloop en nieuwbouwprojecten. De minirups is een veelzijdig, compact sondeerapparaat dat vooral wordt ingezet op kleine locaties die. Vacatures Geotechniek in Apeldoorn.


Beste werkgevers in Apeldoorn. Werk vinden: Geotechniek - is makkelijk!

Junior sondeermeester (vestiging De Meern) Voor onze vestiging De Meern, afdeling geotechniek , zoeken wij op korte termijn een junior sondeermeester. Het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) is voornemens diverse inlaten in de regio van Purmeren Durgerdam en Egmond aan de Hoef te verwijderen en te vernieuwen. Een inlaat is een waterstaatkundig kunstwerk gelegen in een dijk en is bedoeld om . Voor onze vestiging De Meern, afdeling geotechniek , zoeken wij op korte termijn een junior sondeermeester.


Legenda Strijkviertel 3 Postbus Fax : 0. Dijk geo- en milieutechniek b. Project: zelfbouwkavels,. VAN DIJK Plaats: AMSTERDAM.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts