donderdag 19 juli 2018

Professionele luchtontvochtiger

PROFESSIONELE LUCHTONTVOCHTIGERS. Een groot assortiment van verplaatsbare bouwdrogers en luchtontvochtigers met een metalen- of rotomoulded kunststof omkasting. Nagenoeg geen omstandigheden zijn te zwaar voor . Het is een sterke luchtontvochtiger met een ontvochtigingscapaciteit tot liter per dag.


De ontvochtiger heeft een instelbare hygrostaat en heeft een sterk frame en behuizing van robuust metaal.

Mobiele luchtdroger voor flexibel ontvochtigen. Zeer energiezuinig en degelijk. Professionele luchtontvochtiger , lange levensduur. Vergelijk en Koop de beste Luchtontvochtiger hier online. Onze Luchtdrogers bieden.


Een professionele luchtontvochtiger koopt u voor langer dan één jaar. Om de juiste keuze te maken is het goed om te weten hoe onze ontvochtigers precies werken en welke luchtontvochtiger het meest geschikt is voor uw situatie.

De onderstaande uitleg gaat over condens luchtdrogers met compressor. Een ontvochtiger gebruiken. Een draagbare ontvochtiger kan 1kilowattuur per maand (kWh) verbruiken, dat is meer dan een koelkast.


Omdat een hoge luchtvochtigheid ons . Door het niet of slecht ventileren, ontstaat er schade aan meubilair, gebouwen en goederen. Helaas is het niet altijd mogelijk om goed te ventileren. De oplossing is een professionele luchtontvochtiger , ook wel vochtvreter of luchtdroger genoemd. HVAC Nederland heeft een uitgebreid programma luchtontvochtigers.


Vind ontvochtiger op Marktplaats. De Mitsubishi MJ E16VX is een ontvochtiger van professionele kwaliteit die uitstekend is geschikt voor gebruik in huis, garage,… Meer. Voor iedereen een voordeel.


Qlima dd1wit mobiele adsorptie ontvochtiger met ionisator tot m² ontvochtigt ook bij lage temperaturen! Informatie over luchtontvochtigers. Waar worden luchtontvochtigers gebruikt?


Welke soorten luchtontvochtigers zijn er? Een luchtontvochtiger voor thuis of een professionele luchtontvochtiger ?

Drogen en ontvochtigen, betrouwbaarder dan zon en wind. Zelfs geschikt voor het drogen van de was. REMKO luchtontvochtigers zijn zeer geschikt voor het economisch drogen van een ruimte in de kelder en droogkelders, hobbyruimte,. Geschikt voor caravan, auto en camper - Ook geschikt voor in huis. Ruikt naar lavendel - Voorkom schimmel, muffe geur, etc.


Absorbeert overtollig luchtvochtigheid - Geen benauwd gevoel - Nergens goedkoper. Vocht, condens en vochtoverlast voorkomen met een professionele luchtontvochtiger. Vocht en een te hoge lucht vochtigheid kan op diverse manieren ontstaan, door schade leidingbreuk, overstroming, lekkend dak, maar ook door dagelijks gebruik zoals verbouwings werkzaamheden denk maar eens aan het leggen van . Van eenvoudige condensatiedroger tot professionele adsorptiedroger. Bouwdroger huren per dag of per week bij Boels. Bekijk de mogelijkheden op de site.


Deze luchtreiniger heeft een capaciteit van professioneel niveau en wordt ook toegepast in professionele situaties. Beschikt over de nieuwste AIH-filtertechniek voor een super-krachtige en geruisarme werking. Extra voordeel van de AIH- techniek, toegepast in professionele situaties, is het energie-zuinige aspect.


De Fral FDprofessionele luchtontvochtiger is een sterke luchtdroger met een ontvochtigingscapaciteit tot liter per dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts