donderdag 19 juli 2018

Hoogte voorrijkosten atag

Twee jaar geleden apparatuur van Atag gekocht in onze nieuwe keuken. De vorige monteur heeft mij in gebrekkig nederlands uitgelegd dat als ik weer bel er voorrijkosten en arbeidsloon in rekening gebracht gaan worden ondanks dat de machine nog geen jaar oud is. Naast deze basis garantie biedt ATAG altijd drie jaar extra garantie op materialen, onderdelen en arbeidsloon. U betaalt dan alleen de voorrijkosten.


Koopt u dus drie op minder ATAG -inbouwapparaten, dan . ATAG Mail : Melding dat rubber en kunstofdelen niet onder de garantie vallen.

ATAG monteur : Deurschakelaars Combitron oven afgesteld. Garantievoorwaarden Atag. Bij aanschaf van één tot drie apparaten ontvangt u vijf jaar garantie van ATAG.


Dit is twee jaar volledige basisgarantie en altijd drie jaar extra garantie. ATAG neemt hierbij de kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon volledig voor haar rekening. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, verkoop en levering door of namens ATAG Verwarming Nederland B. Letterweergave verkleinen Letterweergave vergroten.


Na contact opgenomen te hebben met.

Atag negeert dat de keuken grotendeels is getekend op basis van de koelkast ( hoogte en breedte van de kast). En het ergste: Atag negeert dat . Bij: euro voorrijkosten en euro per minuten, zou ik zelf in de gordijnen hangen. Na een prijsopgave bij Atag bleek dat voorrijkosten en reparatie bijna net zo duur was als de aanschaf van een nieuwe. De levering van een nieuwe kookplaat door Keukenloods is door ons als prima ervaren. Wij kunnen het gebruik aanbevelen, alleen wat de levensduur betreft hopen we dat deze nu langer meegaat.


Het online registreren van de apparaten verliep moeizaam en . Je betaalt dan alleen de voorrijkosten. Geluidsniveau (in dB), 48. Geschikt voor onderbouw. ATAG i-serie i28C HR Combiketel met iCon warmtewisselaar - 2kW CWComfort, rendement en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste eigenschappen van de nieuwe i-Serie. Het snel vullen van een bad of het gebruiken van de douche met veel water is geen probleem . Minpunten van deze garantie.


Voorrijkosten zijn niet gedekt onder deze garantie. De maximale meldingstermijn van een defect is korter dan maanden na constatering . Vooraf op de hoogte gebracht worden van eventuele storingen. Het Nederlandse topklasse merk, met zeer hoge kwaliteit en jaar garantie.

Bij ATAG draait alles om kookplezier. De ene dag bereidt u voor uw gezin een. Iedereen die een kookworkshop volgt, kan daar zelf ATAG kookapparatuur ervaren en beleven. Voor de resterende zes jaar betaalt u slechts de voorrijkosten.


De voorrijkosten zijn 65 per minuten: 1(voor het voorverwarmen ben je dus al euro kwijt). Kortom je bent al 1euro lichter om de monteur te. Het fornuis heeft een grote oven van liter en branders met gietijzeren pannendragers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts