donderdag 26 juli 2018

Open haard schoonmaak blok

Met het schoorsteenreiniger blok van Golden Flame reinigt u gemakkelijk de schoorsteen zodat u veilig uw haard of kachel kunt gebruiken. Hoe schoner uw rookkanaal des te veiliger u. Haal het blok uit de kartonnen doos en leg het blok in het midden van de openhaard of kachel. De papieren uiteinden van het blok.


Uw auto, uw woning, uw huishoudelijke apparaten, uw gebit, etc.

Gebruik periodiek ons schoorsteenreiniger blok voor onderhoud van uw open haard of houtkachel, gemaakt van 1 FSC gecertificeerd houtrestmateriaal. Een schone schoorsteenschacht verkleint de kans op schoorsteenbrand. Met deze schoorsteenreiniger in de vorm van een haardblok maakt u het rookkanaal op eenvoudige wijze schoner.


De reiniger is geschikt voor gebruik in zowel de open haard , kachel als allesbrander. Leg het blok in de open haard , steek het aan en . De schoorsteenreiniger van Golden Flame is geschikt voor de open haard , kachel en allesbrander. Door het rookkanaal eens in de zoveel tijd te reinigen vermindert de kans op schoorsteenbrand.


Golden Flame FSC Schoorsteenreiniger-Bestel Golden Flame FSC schoorsteenreiniger voordelig en snel online.

Het blok reinigt het rookkanaal. Hier vind je de methodes voor het schoonmaken van de schoorsteen en de prijs. De rook van het blok zou de roetdeeltjes in de schoorsteen losmaken. Berkenhout is ook uitsteken want daar zit een gas in dat het rookkanaal een beetje schoonmaakt van creosoot.


Zou toch zeker jaarlijks de schoorsteenveger laten komen voor de zekerheid. Vaak eisen zij schoonmaak door een (erkende) schoorsteenveger anders . Wist niet goed waar te plaatsen maar soit, Tegenwoordig zie je in veel winkels ( akro bv, ook kachelwinkels) zo van die klokken liggen die je schoorsteen zouden kuisen, je moet die dingen dus gewoon opbranden in je kachel, de rook van die blok gaat in je schouw en door bepaalde bestanddelen maakt ie . U bezit een schoorsteen of een haard en u vraagt zich af waar een reinigingsblok voor kan dienen? Welke zaken moet u weten ? Ik moet je vertellen ik heb de oplossing prop gwoon die openhaard vol met papier en het gaat vanzelf goed branden ik ben wel zon dertig keer in center.


Vandaag bestel morgen in huis! Dan is hij zo uitgebrand En over die haard schoonmaken , Wij doen dat meestal wel kleine moeiten om je eigen troep een beetje opteruimen En de . De Fibraflame Schoorsteenveger haardblok van Bustotaal helpt preventief schoorsteenbranden voorkomen door dit blok te branden. Daarnaast zorgt het ervoor dat de roetdeeltjes uit de schoorsteen naar beneden vallen.


Het haardblok is TNO getest en bevat een verzekeringsgarantiebewijs. Een set van openhaardblokken voor koude winterdagen.

De houtkachel of de open haard wil je natuurlijk zo veilig mogelijk hebben branden,. Niet zo gek dus dat steeds meer mensen een houtkachel of open haard hebben. Maar is iedereen wel zo goed op de hoogte van de noodzaak van het schoonmaken van deze? FIRE UP schoorsteenreiniger dit zijn blokken om de schoorsteen schoon te maken, als de kachel brand het blok er op leggen en mee stoken, de verpakking zegt dat roet en teer wordt verwijdert. Deze blokken zouden na verbranding van het blok in de kachel of open haard de schoorsteen reinigen door een katalytisch proces.


Belgische schoonmaak - en ontsmettingsunie en lid van de Europese federatie van meester- schoorsteenvegers. Hoe meer roet zich in de schoorsteen bevindt, hoe groter het gevaar voor schouwbrand. Je moet de schoorsteen dus regelmatig (één keer per jaar) schoonmaken. Dat kan chemisch met een speciale reinigingsblok (meestal geleverd met het verplichte verzekeringscertificaat) of op de hieronder beschreven klassieke .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts