dinsdag 24 juli 2018

Celcia 20 weersafhankelijk

Dit document beschrijft de belangrijkste functies en voldoet voor het merendeel van de toepassingen. Voor de installateur is voor verdergaand gebruik een speciaal document geschreven. Manier van regelen: weersafhankelijk of. CV-watertemperatuur is afhankelijk van.


Celcia is zowel geschikt voor het gebruik als.

Als u de Celtia wil gebruiken met weersafhankelijke regeling dient de draaiknop op menu te staan. Werking, zin en onzin van een weersafhankelijke hoofdregeling. Voorbeelden weersafhankelijke regelingen: Nefit Moduline 400. Een weersafhankelijke regeling doet dat niet, maar stuurt de ketel aan op basis van de buitentemperatuur.


Als het echt koud is, dan laat deze de brander aangaan totdat . Jij wil weersafhankelijk regelen dmv de buitensensor, met de ingestelde stooklijn die in het toestel staat. Dit gaat niet met de celcia aangesloten.

Dit werkt alleen als er een aan-uit thermostaat op zit of een draadbrug. Wil je de celcia blijven gebruiken, moet je deze instellen als weersafhankelijke. Het uitgekiende regelalgoritme is nauw afgestemd op de Remeha-ketels en garandeert een optimale samenwerking met de. Comfort Master besturing van de ketels.


Wat is de stooklijn, de gemiddelde temperatuur waaromheen gemoduleerd wordt ? De celcia stookt of moduleren of weersafhankelijk. Ik raad je dan ook aan om deze op ruimtetemperatuur te laten stoken en niet op weersafhankelijk. Dit eigenlijk elke dag van de week, alleen in het weekend gaat ie wat later aan, en houdt dan de hele dag graden aan.


Keuze ruimteregeling of weersafhankelijke regeling. De keuze voor de ene of de andere manier van regelen hangt af van de manier waarop de installatie is opgebouwd. Remeha celcia modulerende cv thermostaat. Eenvoudig in gebruik ondanks zijn vele mogelijkheden, is de celcia supersimpel in gebruik. Het winterseizoen komt eraan.


Wel of niet werken met een weersafhankelijke regeling? De ketel word modulerend aangesproken en door middel van een uitgekiend thermostaatprogramma en een . Thermostaat: Voor een goede warmte, heeft u een thermostaat nodig, wij zorgen dat u ideale thermostaat krijgt dat voldoet aan uw comfort.

Modulerende aansturing van de ketel. Hoe aangenaam een goed geregelde temperatuur kan zijn. Daarnaast kunnen de toestellen weersafhankelijk worden geregeld met behulp van de interne stooklijn die werkt met de buitentemperatuur-sensor (optie) samen met een kamerthermostaat.


We have many A-Z keywords for this term. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts