donderdag 19 juli 2018

Caravan mover inclusief montage

Wij leveren alle soorten carvan movers tegen de scherpste prijzen zoals de caravan movers van de merken. Het is van belang dat de caravan mover goed gemonteerd wordt. Er moet rekening gehouden worden met verschillende zaken tijdens de montage.


Een goede montage zorgt ervoor dat de mover langer mee gaat. Voor ons is het belangrijk dat we ruim de tijd nemen voor het adviseren, zodat we samen met u de meest . Op voorraad Prijs is inclusief Premium Accupakket en Montage.

Het op en van de banden plaatsen van de aluminiumrollen gebeurt handmatig langs één zijde. De Enduro mover EM3halfautomaat is leverbaar met een vernieuw modern design. Totaal pakket incl accu weegt slechts kilo montage in Hoogvliet,Noordhorn, Warfhuizen,Hengelo,Oirschot,Oostrum,Echt, Whel (gelderland) 22- Workshop in Hoogvliet 1prijzen zijn incl btw. Soft start en Soft stop. Manoeuvreren met afstandsbediening.


Volautomatische mover, met de afstandsbediening op de band. Bel of mail voor de aantrekkelijke prijs! Meerprijs standaard accu pakket met accu voor ca min rijtijd zuiver lood.

Materiaal: staal en aluminium. Truma Service West-Europa. Nu met € 10korting op de MONTAGE compleet gemonteerd vanaf € 1. Dat is inclusief : Phandmatige mover met bevestiging voor een standaard chassis . Deze winkels hebben jarenlange ervaring met het monteren van caravan movers.


Wij zorgen daarbij voor de complete montage op een met u afgesproken datum en bieden op de meeste caravan movers jaar garantie, . Een goed advies, montage en scherpe prijs. Caravan mover , overal nauwkeuriger manoeuvreren. Een caravan - mover monteren als u niet langer wilt trekken en duwen om uw caravan op zijn plaats te krijgen. Van Eijk Caravans is uw beste vertrekpunt naar meer gemak en plezier in het kamperen. Want met de juiste caravan - mover bereikt u moeiteloos wel dat mooie plekje.


Ook op dat heuveltje en door . Pakket bevat: mover, bekabeling, electronicabox, hoofdschakelaar, afstandsbediening, chassisklemmen en een handleiding. Inclusief duostang om de beide rollen d. Er staat een demonstratiemodel klaar in de winkel. Standaard montage caravanmover € 225.


Controleer de onderdelen aan de hand van het montagevoorschrift. Verdeel onderdelen links en rechts bij de wielen.

Plaats de mover bij voorkeur ook voor de wielen. Hang de aandrijfsets ( motor en aandrijfrol) één voor één met de bevestigingsset en de U- beugel. Momenteel hebben wij een aanbieding met € 10- korting op de montage van een complete moverset. Product: TRUMA MOVERS Prijs: € 1. De prijzen zijn inclusief montage te Rhenen en inclusief BTW. Natuurlijk monteren wij standaard een wandcontactdoos en zorgen wij dat de acculader wordt aangesloten op het 230V circuit van de caravan.


Met de montage van circa 3caravanmovers per jaar kunnen wij met trots we mover specialist zijn. Kijk en vergelijk onze prijzen op het internet en overtuig uzelf. Hieronder ziet u een overzicht over de verschillende movers en de prijzen. Let op de prijzen zijn inclusief montage en toebehoren, kortom geheel startklaar.


Het complete accupakket met toebehoren heeft een gewicht van kg totaal. Het Power Peak Pakket Dit systeem is een accu en lader in 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts