maandag 23 juli 2018

Askja reizen ijsland

Je reis begint met een bezoek aan het bekende geisergebied. De route voert je verder langs indrukwekkende watervallen, gletsjers, het beroemde ijsbergenmeer . Zoveel verschillende landschappen en natuurverschijnselen als in deze reis heb je vast nog nooit bij elkaar gezien. Je rijdt met de bus door het verrassende binnenland en bezoekt indrukwekkende natuurgebieden.


Daarbij maak je lichte.

Er is tijd om te fotograferen, wandelen en luieren. Je kunt je reis helemaal zelf en naar eigen wens samenstellen, of een van onze individuele rondreizen als basis gebruiken. Bijna al onze reizen kunnen aangepast, ingekort of verlengd worden. En dé periode om het Noorderlicht te zien. Alle ratings, klantbeoordelingen, ervaringen en testimonials Onafhankelijk verzameld door eKomi aan de hand van echte kopers.


Heeft iemand ervaring met deze reisorganisatie, of zou . Alleen al om het magische noorderlicht te spotten.

Het is dan ook een van de meest populaire uitstapjes wanneer men bij het meer van Mývatn verblijft. Het gebied werd gebruikt voor de training van astronauten die in het kader van het Apollo project naar de maan zouden reizen. Natuurlijk staat bij alle landen de pure natuurbeleving centraal.


Denk aan de oneindige outback van Australië, de uitgestrektheid van de Afrikaanse savanne . IJsland is een winters paradijs. Als je van natuur (vulkanisme), winter (sneeuw en ijs) en inponerende landschappen houdt is deze rondreis echt een . In de loop der jaren hebben wij ons specialisme uitgebreid naar bestemmingen met dezelfde indrukwekkende natuur. Lees hier eerst ervaringen en beoordelingen. Actieve rondreizen, met de auto, te paard of te voet, individueel of in een groep.


Het noorderlicht (aurora borealis) is een lichtverschijnsel in de aardatmosfeer dat bij duisternis kan worden waargenomen. Ze bieden niet alleen standaard reizen maar ook op maat reizen zijn erg goed mogelijk. Vanaf oktober tot maart maakt u de meeste kans. Een wonderlijke ervaring!


Het is een concept dat steeds meer mensen aanspreekt. Geen wonder, want als tegenwicht voor de drukte en hectiek van het dagelijks leven is een actieve natuurvakantie een verademing. Reisexpert Ilse bezocht afgelopen voorjaar de prachtige vuurtoren Molja lighthouse in Ålesund.

Er was ook nog wat maatwerk mogelijk (een wijziging t.o.v. de oorspronkelijk reis), er was goede en snelle communicatie via . Pas gratis deze tekst aan. Watervallen, geisers, gletsjers en het noorderlicht vormen het decor voor een inspirerende fotografiereis. Askja stelt ook reizen op maat samen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts