dinsdag 10 juli 2018

Reinigingsset gehoorapparaat

Wilt u weten wat het onderhoud is aan verschillende hoortoestellen? Lees snel verder of kom langs bij Beter Horen. Standaard reinigingsset.


Maak alleen het oorstukje schoon, dus niet het hele toestel. Vul het bakje met lauw water.

Haal het zeefje eruit en leg hierin de oorstukjes. Doe de tablet onderin en het zeefje met uw oorstukjes bovenop. Laat de oorstukjes hier een hele nacht in staan, of als u ze snel weer in wilt doen, is minuten . Diverse producten voor het reinigen van oorstukjes en hoortoestellen van Cedis. En natuurlijk ook voor het reinigen van de gehoorgang en het voorkomen van opgehoopt oorsmeer vind u in onze webwinkel. En voor het drogen en droog houden van uw gehoorapparaten vind u een groot assortiment . Hoorapparaat Reinigingsset.


De hoorapparaat reinigingsset is geschikt voor alle hoorapparaten voor dagelijks gebruik verkrijgbaar.

Hoortoestellen schoonmaken? Bekijk de reinigingsproducten en lees onze tips. U vindt bij ons volledige reinigingssets , reinigingsdoeken en reinigingstabletten voor uw hoortoestel! Vandaag bestel morgen in huis! Voor uw gemak verkoopt AudioNova Hoorcentrum complete hygiënesets.


Alles-in-één reinigingsset. Deze zijn speciaal afgestemd op de diverse soorten hoorapparaten. Zij bevatten alle producten die voor het reinigen en drogen van uw hoortoestel en oorstukjes nodig zijn. Laat u voorlichten over hoe u het beste uw hoortoestel of hoorversterker kunt reinigen.


Bekijk snel onze webshop voor het gehele assortiment aan batterijen en onderhoudsartikelen. Tevens bieden wij hoortoestellen, hoorversterkers, . Gehoorapparaat -cleaner Handig apparaatje om uw gehoorapparaat grondig te reinigen. Reinigingsset voor gehoorapparaten - makkelijk vanuit huis online bestellen - bij Conrad.


Het is belangrijk dat u uw hoortoestel regelmatig schoonmaakt. Dit zorgt namelijk voor een optimale geluidsweergave en een langere levensduur van uw hoortoestel. De Schoonenberg reinigingsproducten zijn speciaal samengesteld om effectief en vooral ook veilig af te rekenen met kwalijke bacteriën en oorsmeer.


Op zoek naar batterijen, reinigingsset en onderhoudsproducten voor uw hoortoestel?

Koop uw hooraccessoires online of kom langs in onze winkel. IHO en AHO hoorapparaten. Deze sets bevatten alles wat u nodig heeft om uw gehoorapparaat goed te onderhouden. Natuurlijk kunt u alle artikelen ook los bestellen.


In onze webshop vindt u onder andere reinigingstabletten, schoonmaakdoekjes en sprays. Wel zo gemakkelijk: Van den Berg levert complete reinigingssets voor oorstukjes. Deze bevatten alle producten die nodig zijn voor het reinigen van oorstukjes. De reinigingsset is speciaal ontwikkeld voor het schoonmaken van de oorstukjes van uw AHO-hoortoestel en bevatten alle producten die .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts