dinsdag 24 juli 2018

Koeltechniek cursus

Zoek je een cursus of opleiding koeltechniek of koudetechniek, dan ben je hier op de juiste plek. Als je bijvoorbeeld koelmonteur wilt worden of een STEK erkenning wilt behalen, kijk dan hieronder direct verder naar de beste koeltechniek cursus. En vraag gerust een brochure aan als je geïnteresseerd bent in een van de . Wil je meer leren over koelinstallaties? Ingebruikname van installaties, onderhoud en service uitvoeren?


Je gaat onder meer aan de slag met het in gebruik nemen van koelinstallaties en deze.

Wilt u uw vakkennis in de koeltechniek vergroten en werkzaamheden kunnen verrichten aan koeltechnische installaties? U krijgt inzicht in de werking van industriële en kleine commerciële koelinstallaties en kunt daarmee onderhoud aan verschillende soorten koelinstallaties uitvoeren. Syntra West een brede waaier aan opleidingen en vormingen. Niet alleen vanwege de overlegmogelijkheden, maar ook omdat bedrijven vaak bemiddelen bij banen voor studenten. Koeltechniek Algemeen (KT-A) di feb.


Kenteq heeft zich ontwikkeld tot een opleidingsinstituut dat alle scholingswensen van bedrijven kan realiseren. Bij de uitvoering van cursussen kunnen ook andere instituten ingeschakeld worden. Gebruik dit boek wanneer u uw kennis wilt vergroten over de basisprincipes van apparaten waar u dagelijks mee werkt in de koeltechniek.

Leer meer over de basisprincipes. Lees ervaringen van deelnemers, vraag info aan of schrijf je direct in! Hier een aantal zoektips en een aantal voorbeelden van cursussen.


Tijdens deze opleiding leer je de basisprincipes van een koelsysteem. Zo kan je zelf algemene controles uitvoeren en bijsturen als dat nodig is. Wil jij een van die vakmensen worden?


Met de Basisopleiding koeltechniek krijg je de benodigde kennis. Na deze opleiding kun je de vervolgopleiding . Opleiding koudetechniek. Bij koudetechniek moet je denken aan aircosystemen, koelsystemen voor winkels, gekoelde opslag, gekoeld transport via de weg, over het water of door de lucht, ijsbanen enz. Koudetechniek is een specifiek onderdeel binnen de installatietechniek.


In het warmer wordende . Je dient over een pc met internetaansluiting te beschikken. Planning en organisatie. Je bent niet verplicht het hele pakket te volgen.


Je kan je beperken tot datgene wat je direct nodig hebt. Je bepaalt zelf je leerplek en leermomenten.

De cursus is 24u op toegankelijk via het internet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts