vrijdag 3 juli 2015

Casafan afstandsbediening

Ventilator of plafondventilator kopen? Wij bieden de grootste keuze in plafondventilatoren van Europa. Ook hebben we een grote keus in . Een serie modern vormgegeven ventilatoren.


Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online!

Alleen gerelateerde resultaten gevonden. Controleer de spelling van je zoekterm. Misschien heb je een foutje gemaakt. Maak de zoekterm algemener. Daarvoor kijk je op KIESKEURIG.


Inhoud van de verpakking: FB-Powerboat. Handzender met muurhouder. Bij dit product worden geen batterijen geleverd.

Koop hier uw afstandsbediening. Bij ons betaalt u geen verzendkosten voor uw afstandsbediening. Kleur van het product: Zwart. Typisch stroomverbruik: 1W. Breedte: 8mm, Diepte: 2mm, Hoogte: 9mm.


In hoge kamers of voor kleinere of minder valide mensen, kan het nuttig zijn een model te kiezen dat via wandbediening of afstandsbediening bediend wordt. Het probleem is dat wij de ventilator met de afstandbediening niet meer aan krijgen. De casafan eco plano is het geworden. CasaFan DF8Eco Zwart.


Ten eerste een uitstekende en snelle service. Ik kan jullie bij iedereen aanbevelen. Verkoop door The Retro Family. Blokker nieuwsbrief: profiteer van vele voordelen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak maandelijks kans op een Blokker-cadeaukaart t. In hoogte verstelbaar, Nee.


Afstandsbediening , Nee.

Afmeting (cm), 18x(ØxH). Fabrieksgarantie, jaar . Uw online shop voor techniek, elektronica en innovatieve ideeën. Santa Pepeo wordt met afstandsbediening en wandhouder geleverd en kan aan schuine daken tot 38° geïnstalleerd worden (met afstandbediening 22°). De plafondstang kan ingekort worden.


Met de afstandsbediening kan de motor in drie . Een afstandsbediening met bijhorende wandhouder wordt meegeleverd. Daarmee kan de 6-traps werking gestuurd worden inclusief voor- en achterwaartse loopinstelling. Deze dient voor de wisseling tussen zomer- en winterstand. De linkslopende zomerstand heeft een koelende werking en de rechtslopende winterstand .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts