donderdag 16 juli 2015

Celcia 20 opentherm

Is de Celcia wat dat betreft een achteruitgang? In dat geval is misschien een Chronotherm Modulation of Chronotherm Vision fijner. Perfect comfort in het hele huis.


De Celcia is een slimme regelaar die het beste uit uw cv-ketel haalt. Regelnauwkeurigheid Aansluitingen. Kan alleen niet kiezen, er moet wel opentherm opzitten.

Ik heb zelf een Rehema ketel meteen Celcia thermostaat ( modulerend ). Standaard is hier geen optie voor. Het is een open therm thermostaat die zijn voeding en communicatie via dezelfde draads verbinding laat lopen. Is er ergens een aansluiting voor een accu zodat de instelling . OpenTherm gewoon OpenTherm is en gewoon moet werken. Instelling A wijjzigen: toestelregeling (stand warmwater en cv-installatie). Celcia 1 of een power stealing-thermostaat worden aange- sloten, zie par.


Ook eventuele handkranen in deze referentieruimte dienen voldoende open te staan. In het geval dat U Celcia gebruikt als weersafhankelijke regelaar is de plaats minder van belang.

De regelaar communiceert via draden met de ketel via het. Honeywell Chronotherm Touch Modulation. Te koop: remeha celcia thermostaat opentherm.


Gebruikt en werkend van de muur gehaald wegens vervangen c. Zeer constant in temperatuur, een der betere opentherm thermostaten! In nieuwstaat, geen beschadigingen. Dankzij tal van eenvoudig in . Wegens overcompleet een remeha celcia ( opentherm ) thermostaat. Evenvoudig te programmeren met diverse programma's o. Doe een goed bod en hij is van jou.


Verzendkosten voor de koper. Ja, toen had is soms ook wat na draaien van de pomp, en dat was . Hierbij heb ik tevens een Celciaals klokthermostaat aangeschaft. Remeha Celcia Thermostaat. Ik overweeg ook deze module aan te schaffen.


Kun je misschien een plaatje van de configuratieinstellingen posten? Wijzigingen voorbehouden. Aantal programmastappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts