donderdag 9 juli 2015

Rechtgeleiding

Het zijn geleidingen die de zes vrijheidsgraden van een object beperken tot een vrijheidsgraad. Onze lineaire geleiding met een profielrail, ook wel rechtgeleiding genoem is voorzien van kogelbanen. Deze kogelbanen hebben een contacthoek van ° tussen geleiderail en de loopwagen.


De kogelbanen zijn gotisch geslepen om de beste kogelsmering te garanderen. Door het goed doordachte ontwerp van . Almotion levert lineaire geleidingen van het merk THK.

Als onafhankelijk leverancier hanteren wij meerdere merken. Geavanceerde Lineaire Oplossingen. Thomson is uitvinder van het Ball Bushing lager en is wereldleider in lineaire, wrijvingsloze Roundrail en kogel- en rollagers. Met deze kennis zijn een aantal series rechtgeleidingen en lineaire systemen ontwikkeld.


THK ontwikkelt en produceert mechanische onderdelen waaronder lineaire modules, lineaire glijlagers, kogelomloopspindels en elektrische actuatoren voor klanten overal ter wereld. Thomson Linear is een leverancier van lagers, spindels en vertragingen. Daarnaast ontwikkelen, produceren en distribueren wij verscheidene mechatronische producten, auto-onderdelen en seismische . MIKRONIEK IS HET OFFICIELE ORGAAN VAN DE NVPT.


Binnen de categorie aandrijving biedt TEVEL rechtgeleidingen aan van het merk CPC Europa GmbH.

Rollon neemt het Italiaanse TMT over jan. De afmetingen en montage gaten zijn gestandaardiseer en daarmee . Onderhoudsarme lineaire geleiding: gaat zonder smering langer mee. Voorbeeldzinnen met ` rechtgeleiding `. NL: rechtgeleiding EN: linear guide. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden?


Vertalingen rechtgeleiding NLDE. Vraag het dan op `Vertaalhulp` Download de Android . Tevens is de hoge stijfheid een toegevoegde waarde voor een nauwkeurig systeem. Rechtgeleidingen vervaardigd uit keramische materialen kunnen in vacuüm toegepast worden, dus zonder smeermiddelen. In positioneringssystemen die zich in vacuüm bevinden, is keramiek niet meer weg te denken. Lineairlagers zijn geschikt voor heen- en weergaande bewegingen.


Net als bij roterende lagers maken we ook hier het onderscheid of de optredende krachten door rollende of door glijdende elementen overgedragen worden. De eisen aan de lineaire componenten zijn even uiteenlopend als de toepassingsgebieden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts