woensdag 8 juli 2015

Truma kachel schoonmaken

Maar schoonmaken kan iedereen. Laat de kachel één keer in de twee jaar controleren door een erkend bedrijf. Koude voeten in de camper, wie kent het niet? Omdat warme lucht opstijgt, is het aan het plafond vaak lekker warm, maar aan de voeten tamelijk fris.


Toch heb je hem in de zomer over het algemeen niet nodig.

Na het verwijderen van de beschermkap kun je het zogenaamde kachelhuis en het kijkglaasje schoonmaken. Wie weet iets over de kachel schoonmaken te vertellen. Denk dat dat wel eens mag na jaar.


Hij staat onder de kleerkast. De plaat die er boven zit heb ik al verwijderd. Hoe kan ik nu het beste te werk gaan.


Ook na schoonmaken van het geheel (zuiger, rubber O-ring en cilinder) en heel dun invetten met kranenvet c. Bekijk de voorraad (Bedrag inclusief BTW).

Aantal: Voeg toe Details. Waardeer dit antwoord Misbruik melden. Bedankt voor de tip, het werkt weer. Wij hebben een caravan gekocht waar deze trumatic kachel in zit.


Tevens het adres voor inkoop- ruil- kachel of reparatie, klaar terwijl u wacht, alle reparatie,s , ook ombouw van aardgas naar flessengas of andersom met garantie. Reparatie altijd klaar terwijl u . Door het bijgeleverde adapterkabeltje is de ontsteking ook geschikt voor de vervanging . Daarvan zijn twee typen populair. Truma onderdelen van S- kachels.


Al het overige onderhoud zoals het reinigen van branders, de controle van. Vind trumatic op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Deze werkte jaren naar volle tevredenheid. Deze kachel heeft, net als iedere andere gaskachel , regelmatig onderhoud nodig uit oogpunt van veilighei milieu, rendement etc.


Alle artikelen zijn bij Obelink verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en soorten. Zo vindt u te allen tijde een geschikt exemplaar voor uw eigen type . Naast het controleren op een juiste en veilige werking van maken wij ook standaard uw kachel , fornuis en koelkast schoon.

Wijchen, Hallo, wij hebben onlangs deze caravan gekocht en willen graag de kachel na laten kijken. Schoonmaakmiddelen voor uw Caravan, Camper of auto KLIK hier. Spuit met luchtdruk of met een fietspomp de gaspitten schoon , ook achter de kachel kan men het vuil wegspuiten met lucht of opzuigen met de stofzuiger.


Heeft men een boiler van truma , dan zal deze door de kraan op warm te doen vullen. Montage prijzen zijn zeer verschillen in de meeste gevallen maken .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts