donderdag 2 juli 2015

Remeha calenta hydroblok garantie

Onze vier jaar oude calenta lekt. Vanmorgen lekte hij weer water en opnieuw lijkt het de hydro unit te zijn. Afwachten of nog onder garantie valt. Remeha garandeert bovendien.


Het hydroblock is een kunstof behuizing waar . Er is toen onder garantie een driewegklep vervangen maar ik moest wel € 7arbeidsloon betalen. Na circa jaar kapotte printplaat remeha calenta 40c ketel. Geen verwarming en warmwater meer na maanden, ruim binnen de garantie dachten wij.


De ketel was gehangen door cvketeldirechtgeplaatst. Calenta doet het goed als ie niet lekt. Nu net hydroblok links voor tweede keer moeten vervangen. Hoop dat het nu goed gaat. Lekkages en steeds water moeten bijvullen de afgelopen jaren omdat de druk afneemt.


Onderhoudsmonteur gebel deze heeft de linker hydroblok vervangen evenals de stromingssensor, de factuur hiervan: € 1625. Tot mijn verbazing zie ik dat in juli. Mag een fabrikant of leverancier de klant opzadelen met de reparatie kosten en alleen de onderdeelkosten vergoeden? Waaruit maak je op dat de fabrikant een slecht product op de markt zet. Dat jij toevallig een gevalletje garantie te pakken . HYDRO-BLOK 3xShower Installation in Minutes - Duration: 2:00.


Let op: internetprijzen zijn exclusief installatie of bevatten vanaf-prijzen voor installatie. Deskundige installatie is van levensbelang. Bekijk alle specificaties. Gewoon perfect geregeld.


Weet niet wat ze dan wel mogen behalve een beetje borstelen, zuigen en een pakking vervangen en maandelijks geld vangen. Wilt u de garantietermijn van een specifieke . Service bij dit product. Leverbaar vanaf weken. Sanitairwinkel garantie. Hoog rendement gaswandketels.


Gebruikers- handleiding. Slang veiligheidsventiel. Wij komen bij u vrijblijvend langs om te kijken naar de mogelijkheden welke energie zuinige ketel het beste is geschikt is voor uw woning en voldoet aan uw wensen.


Standaard wordt dit toestel geleverd met jaar garantie op de warmtewisselaar en jaar op de overige onderdelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts