woensdag 1 juli 2015

Pompschakelaar amframatic v3dp

Geschikt als pompschakelaar voor vloerverwarming of als thermostaat. De V-3DP is uitsluitend een pompschakelaar voor vloerverwarming. Alle drie fabrikanten van de geteste pompschakelaars zagen in de test aanleiding een nieuwe versie van hun schakelaar op de markt te brengen. Indien er uur geen warmtevraag is zal de. Hiermee bespaart men bij een Watt pomp ca.


Wh per jaar (ca. € 11-).

Tevens bespaart men op de stookkosten. Automatische pompschakelaar. CV water hoger is dan de . Alleen na het lezen van de pompschakelaar test en dit topic ben ik er nog niet uit welke nou het beste is. Ik zelf zit te twijfelen tussen en. Ik merk alleen dat er een te.


Er zijn zelfs nieuwe typen, de V-3DP en de V-5.

AmfraMatic V - 3DP € 495. Tweedehands aanbod voor pompschakelaar. Een testexemplaar van de V-3DP hebben we met grote vertraging ontvangen.


Gebruik dit formulier wanneer u een gedetailleerde offerte met benodigde materialen voor een vloerverwarmings-systeem wilt ontvangen. Onze adviseurs zullen op basis van de door u ingevulde gegevens een vrijblijvende prijsopgave per e-mail toesturen. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Bekijk welke winkel de beste prijs aanbied voor pompschakelaars. Ik ben ook van plan een pompschakelaar aan te schaffen.


Iemand idee welk type ik best koop? Ik vond vooral info over volgende merken: - 2heat Therma Control TC 100. Een pompschakelaar schakelt op dat.


Situatie: vloerverwarming op begane gron overige verdiepingen radiatoren. De vvw pomp wordt geschakeld middels een pompschakelaar. Wordt zelfs geleverd met jaar garantie.


Deze amframatic v - 3dp vloerverwarming pomp schakelaar is bedoeld om kosten te besparen op uw energierekening. Nieuw in de winkel betaalt u hier 5. U zoekt een goedkope automatische pomschakelaar de amframatic bespaart u 11per jaar op uw vloerverwarming kosten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts