dinsdag 14 juli 2015

Reinigingstabletten gehoorapparaat

Gebruik deze tabletten om het oorstukje van uw hoortoestel grondig te reinigen. Wilt u weten wat het onderhoud is aan verschillende hoortoestellen? Lees snel verder of kom langs bij Beter Horen.


Diverse producten voor het reinigen van oorstukjes en hoortoestellen van Cedis. En natuurlijk ook voor het reinigen van de gehoorgang en het voorkomen van opgehoopt oorsmeer vind u in onze webwinkel. En voor het drogen en droog houden van uw gehoorapparaten vind u een groot assortiment .

Clear reinigingstabletten. Zorgen voor een optimale reiniging van het oorstukje. Kan als alternatief voor de drybox worden gebruikt . Producten zoals Hooraccessoires bestel je gemakkelijk online bij Hans Anders.


Bij HearPlanet vindt u een groot aanbod hoorapparaat reinigingsproducten, waaronder Cedis tabletten. Bestel uw CEDIS tabletten voor 15. Cedis reinigingstabletten voor Achter Het Oor (AHO).


Een goed onderhoud verlengt de levensduur en verbetert de werking van uw hoorapparaat.

Gehoorapparaat schoonmaken met gespecialiseerde producten van Cedis. De bruistabletten reinigen uw oorstukje grondig en verwijderen ook hardnekkig oorsmeer. Deze hygiënesets bevatten alle producten die nodig zijn om uw hoortoestel en oorstukjes te reinigen en drogen.


Voor een schoon gevoel e. Speciaal voor AHO oorstukjes. In deze video ziet u hoe u uw hoortoestellen op de. Goed onderhoud van uw hoortoestellen is belangrijk. Praktische koker met reinigingstabletten.


Geregeld reinigen helpt huidirritatie voorkomen. Met deze tabletten kan je je hoorapparaat op een makkelijke en veilige manier drogen en voorkom je oxidatie van je hoorapparaat. Video: Gebruik van droogtabletten.


Hiermee kan je het oorstukje van je hoorapparaat grondig reinigen. Onderhoud van het hoorapparaat. Haal het oorstuk samen met het doorzichtige slangetje van het hoortoestel.


Neem het slangetje zo dicht mogelijk bij het elleboogje vast. Reinigen van het oorstuk. Stap 1: Maak het oorstukje los van het hoortoestel.

Laat het oorstuk en het . Indien je beide oorstukjes samen. Bekijk hier een filmpje over het reinigen van een oorstuk: Videospeler. Het onderhoudsgamma (reinigingsspray, reinigingstabletten , reinigingsdoekjes, cleaning Cup).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts